ReceptySvatomartinská husa podle Pavla StrakyOslavme přicházející zimu husou, zelím a knedlíky! PodnikyLidéPitíJeden den s baristou EskySeznamte se s Matějem Pínou a zjistěte, co všechno obnáší práce baristy. PodnikyKuchyněReceptyKonfitovaná kachní stehna se zelím a knedlíkemBěžně si na „velkou českou klasiku“ netroufáte? Podle podrobného receptu z Café Savoy to zvládnete s přehledem, uvidíte! PitíTrendy4 studené kávové drinkyDokážou nejen povzbudit, ale i osvěžit! Prošli jsme vyhlášené pražské kavárny a vybrali pro vás čtvero letních kofeinových specialit. PitíTrendyAndělé a draci v šálkuCo všechno se dá namalovat do kávy? A jak na to? PodnikyLidéKuchyněJak se vyrábějí čerstvé těstoviny<strong>Kolik druhů těstovin se denně vyrábí v restauraci Pasta Fresca? Koukali jsme pod ruce Žanetě Šarišské. ReceptyBylina týdne: Sedmikráska chudobkaS čím vším vám bude chutnat a proč se na květy vypravit v pravé poledne? ReceptyTatarák à la parisienneJak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy?
PodnikyLidéPitíJeden den s baristou EskySeznamte se s Matějem Pínou a zjistěte, co všechno obnáší práce baristy.
PodnikyKuchyněReceptyKonfitovaná kachní stehna se zelím a knedlíkemBěžně si na „velkou českou klasiku“ netroufáte? Podle podrobného receptu z Café Savoy to zvládnete s přehledem, uvidíte!
PitíTrendy4 studené kávové drinkyDokážou nejen povzbudit, ale i osvěžit! Prošli jsme vyhlášené pražské kavárny a vybrali pro vás čtvero letních kofeinových specialit.
PodnikyLidéKuchyněJak se vyrábějí čerstvé těstoviny<strong>Kolik druhů těstovin se denně vyrábí v restauraci Pasta Fresca? Koukali jsme pod ruce Žanetě Šarišské.
ReceptyBylina týdne: Sedmikráska chudobkaS čím vším vám bude chutnat a proč se na květy vypravit v pravé poledne?