Vojta Tesárek a Adéla Mitrengová: Místa na rande i procházku

8. května 2023
Foto: Vojtěch Tesárek
Fotograf Vojta Tesárek a módní návrhářka Adéla Mitrengová se vrátili z Dánska a užívají si Prahu plnými doušky. Pozvou vás na místa, kam nejraději chodí společně, a když se náhodou nezadaří, tak si návštěvu vzájemně závidí. A my se nedivíme!

Kuchyň na Hradě

Bydlíme na Hradčanech, a proto jsme tu i několikrát týdně. Nejkrásnější výhled, česká kuchyně a super atmosféra – to všechno jsou důvody, proč Kuchyň patří k našim oblíbeným místům. Nejčastěji nás tu najdete se šnytem v ruce.

Bufet a Dva kohouti 

Když jsme ještě bydleli v Dánsku, měli jsme rituál, že jsme z letiště jeli přímo do Bufetu, dali si tam holanďák a k tomu jedno Místní. Teď už sem sice nejezdíme z letiště, ale tuhle kombinaci máme rádi pořád.

View post on Instagram
 

Super Tramp Coffee

Na jejich dvorku bychom dokázali strávit hodiny. Když jsme v centru a chceme si trochu vydechnout, často zamíříme právě sem – ať už na kafe a něco sladkého, nebo na drink.

Parlour

Fajn místo na rande a drink. Dělají tu koktejly na přání a intimní atmosféra je ideální na tiché rande. Nicméně nejlepší je tady obsluha, která vás umí tak příjemně ztrapnit, že se tomu pak smějete celý večer.

Goodlok

Vojtův častý pitstop při běhu. Naše lednice plná garumů (přírodní omáčka a dochucovadlo, které zvýrazní chuť jídla) svědčí o tom, že sem chodíme moc rádi. Ať už na kafe, schůzky, nebo na snídani.

Fatfuck

Bohudík i bohužel máme tenhle podnik hodně blízko. Za nás rozhodně nejlepší smash burgery v Praze, které vás navíc přimějí objevit tenhle trochu zapomenutý kus Prahy.

View post on Instagram
 

Tip na večerní procházku: Areál Pražského hradu se zastávkou U Černého vola

Během dne je to noční můra všech asociálů, ale zkuste sem zajít po osmé hodině večer! Nejspíš nikoho nepotkáte a užijete si tohle magické místo úplně jiným způsobem. Po cestě na tramvaj na Pohořelci se pak zastavte v legendární pivnici U Černého vola – hotovost s sebou, karty tu nevedou.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.