Pražská pivní zoo
Kde se vzala a jak to celé vzniklo? To vám řekne Lukáš Svoboda – a přidá svou typickou historku.
Jsme lidé z Ambiente. Dělíme se s vámi o to, co víme, kde se učíme a inspirujeme – a řekneme vám, proč naše maso chutná jinak nebo za jaké dodavatele dáme ruku do ohně. Co si dáte?
Chcete se na něco zeptat? Máte nápad na článek? Ozvěte se nám!
Jednou měsíčně vám pošleme výběr nových článků. Žádný spam – jen to nejchutnější.
Kde se vzala a jak to celé vzniklo? To vám řekne Lukáš Svoboda – a přidá svou typickou historku.
Kde se vzala a jak to celé vzniklo? To vám řekne Lukáš Svoboda – a přidá svou typickou historku.
Navede vás Lukáš Svoboda, a ten je v čepování piva mistr… mistr světa!
Připadá vám, že je to totéž? Ani náhodou! Poznejte rozdíly a nalaďte se na oba typy hostů tak, aby jim váš podnik byl druhým domovem.
A už vždycky mít svůj stůl & půllitr jistý. Slyšte 7 rad Lukáše Svobody, mistra světa v čepování piva.
Kde všude v Praze si můžete dát pivo na parapetu? Tipy od mistra výčepního Lukáše Svobody.
Vyjeli jsme za pěstiteli chmelu do Blšan krátce po letošní sklizni. Jaká byla?