Facebook

Články od autora: Šárka Hamanová (105)

Ambiente v kapse

S novou mobilní aplikací si uděláte rezervace do většiny podniků patřících pod hvězdu Ambiente z jednoho místa na pár kliknutí.

191

Grilování podle profíků

Hodit maso na gril umí každý. Jenže když k tomu znáte vychytávky od řezníků a šéfkuchařů, výsledek bude o dost lepší.

448

Jak vést a motivovat lidi

Kaskadér, máma, generál nebo trenér. Slyšeli jste o různých stylech vedení lidí a víte, kterou metodu kdy použít?

699

Ultimátní řízek

Krkovice nebo kýta, sádlo, čerstvá houska a trouba na 120 °C. Tady je tajemství řízku z Kantýny.

1679

5 velmi čerstvých tipů

Jak vařit z maximálně čerstvých surovin? Zkuste to i doma tak, jak to dělají v michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise.

844

Freshness to the power of two

La Degustation Bohême Bourgeoise restaurant is about to change its menu. Even though fresh Czech ingredients are used to prepare the meals already now, the executive chef Oldřich Sahajdák would like to offer the guests even more freshly made meals as of September.

58

Reklamace vítány

Čekali jste dlouho na jídlo, nechutnalo vám nebo se obsluha chovala příšerně? Stěžujte si.

415

Krkonošské kyselo z Esky

Jak vaří tradiční krkonošské kyselo šéfkuchař Esky Martin Štangl? Jídlo chudých povýšil na delikatesní záležitost!

169

Fotopříběh: pečený celer z Esky

Bezmála sedm hodin míchání, mixování a stání u plotny a tomu další hodiny a dny na kynutí a kvašení. Co všechno musí kuchaři v Esce udělat, než vám na talíř naservírují pečený celer?

301

Maso s rodokmenem

Každý kousek masa, který koupíte v Našem mase, má jasný původ. Zveme vás na prohlídku farem!

366

13 šťastných pověr

Jaké znáte vánoční pověry? Našli jsme jich celou řadu a vybrali pro vás ty, které jsou spojené s jídlem. 

975

To je maso!

Odkud pochází „naše“ hovězí maso? Vybíráme ho superpečlivě přímo u chovatelů a rádi vás s nimi seznámíme! Tady je první čtveřice. 

167

Jak se dělá prime-rib?

Parádička pro slavnostní příležitost! Objednat si ji můžete v Čestru, je součástí Večeře od řezníka, ale připravit si prime rib, vysokou roštěnou s kostí pečenou v celku, můžete i doma. Tady je postup krok za krokem. 

500

Eska otevírá dnes!

Tradiční chleba a moderní jídla z českých surovin. Vítejte v Esce, nové restauraci s pekárnou v Karlíně, za kterou stojí lidé z Ambiente!

233
20 LET

Kokosy na sněhu

Co předcházelo otevření prvního Brasileira? Velká legrace. I když dnes se tomu aktéři asi smějou víc než tehdy.

96

Přeštický vepř

Kdo má to nejlahodnější, nejkřehčí a nejšťavnatější maso? Jednoznačně přeštík!

691