5 otázek k Burger Service

3. května 2023
Foto: Honza Zima
Začátkem léta by se měl rozjet nový koncept Ambiente – Burger Service. Otevře se na náměstí Republiky, hned vedle Pizzy Nuova, a potěší všechny fanoušky dobrého masa v čerstvě upečené bulce! Konkrétní obrysy plánovaného fastfoodu nám naznačil kuchař Radek Pecko.

Radku, proč název Burger Service?
Chceme lidem nabízet kvalitní servis burgerů. Máme inovativní způsob, jak burgery připravovat, a malý prostor, kde se budou chystat i vydávat – je to tedy služba, servis, anglicky service. Zvažovali jsme několik variant a tahle se nám nakonec zalíbila nejvíc.

Proč další burgrárna? A tvůj favorit na lístku?
Cheeseburger. Burger Service bude první ryze fastfoodový podnik Ambi a prvenství má i v tom, že tam nebudou žádná místa k sezení.

V čem bude váš burger jiný než ten z Našeho masa nebo Bufetu?
Především bude jiná houska – s kluky z Umu jsme ji dlouho ladili. Zamícháme těsto, bulky si budeme sami péct a burger do nich budeme hned balit, takže se chuť čerstvě upečené housky spojí s čerstvě upečeným masem, a to je právě ono. Máme ovšem vyzkoušeno, že po dvaceti minutách chutná ještě líp, než když se jí hned.

Burger a …?
Pivo! Ale budeme nabízet i klasiky jako Coca-Colu nebo vanilkovou kolu. A přál bych si, abychom měli i milkshake. Nejdřív ale musíme otevřít, pak až můžeme přidávat na lístek další položky.

Na co se ty osobně těšíš nejvíc?
Na otevření. Kdybych to přirovnal k těhotenství, tohle už byl tak pátý trimestr!

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.