Facebook

5 tipů na Instagramy ze zákulisí restaurací

Autor: Martina Píšová Foto: Katarina Bell Ilustrátor: Eliška Podzimková

Vybrali jsme pět osobností z gastronomie, které se nebojí ukázat na Instagramu. Jsou od nás i ze světa a každý den hlásí, co je u nich nového. Nahlédněte do jejich kuchyně.

David Chang

Americký restauratér a zakladatel sítě Momofuku rád jí, cestuje a každou chvíli chystá něco nového. Jeho slow motion videa si zásadně pouštějte až po obědě.

@ando launches downtown NYC today. My new favorite cutlet supreme

A post shared by Dave Chang (@davidchang) on

Vlasta Lacina Jiroš

Patří mezi služebně nejstarší šéfkuchaře v Ambiente. Jeho školou prošli například Oldřich Sahajdák z La Degustation Bohême Bourgeoise, Roman Frencl z Café Savoy nebo Marek Janouch z Lokálů. Dnes Vlasta šéfuje Amasu – jezdí k chovatelům, za řezníky i do restaurací a neprošvihnete díky němu jedinou várku wagyu.

#čestr#amaso

A post shared by Vlasta Lacina Jiros (@vlasta_amaso) on

Dominique Ansel

Pokud vás spíš než maso zajímají dortíky, zkuste francouzského cukráře Dominiqua Ansela. Na jeho cronuty se v New Yorku stojí několikahodinové fronty! Je aktivní i na Insta stories.

Martin Matys

Už patnáct let je šéfkuchařem Brasileira U Radnice, kde naučil Čechy milovat brazilské churrasco. Začal nedávno, ale už teď na jeho Instagramu najdete záplavu ústřic a všeho, co máte v Brasileiru rádi.

#brasileiroradnice #oysters #cipa25years

A post shared by Martin Matys (@matys.martin) on

Massimo Bottura

Charismatický italský šéfkuchař patří k nejsledovanějším osobnostem gastronomie. Půl milionu svých fanoušků sype jedno video za druhým. Potkáte v nich Marka Zuckerberga, návod na tortellini i Massimovy nejnovější projekty.

JUST EMOTIONS !! What a great MAN @michelleobama @barackobama #foodwaste #globalfood

A post shared by Massimo Bottura (@massimobottura) on

Nejlepší kuchyň je žádná kuchyň

Načíst další článek...