9 chutných dárků

3. prosince 2018
Foto: Honza Zima
Potěší pivaře, milovníky masa i ty, kdo touží po nevšedních zážitcích. Většinu našich tipů navíc pořídíte online!

Večeře od kosti
Večer plný klasických řeznických jídel i netradičních podpultovek. To všechno s výkladem mistra řezníka, který je vám po celou dobu k dispozici. Steaky, vnitřnosti nebo třeba čerstvé řeznické carpaccio!

Vstupenky na Večeři od kosti na určitý termín pořídíte na portálu Poukázku bez konkrétního data zakoupíte osobně v Kantýně. Obdarovaný si pak sám určí, kdy se mu to hodí.

Cena: 1250 Kč

Churrasco v Brasileiru
Brazilská jízda, během níž ochutnáte grilovaná masa ve stylu churrasco rodízio. Passadoři chodí mezi stoly, ze špízů odkrajují přímo na talíř a vy jíte, co zmůžete. Ve Slovanském domě jsou letošní novinkou předkrmy inspirované brazilským street foodem ze São Paula a obměněný salátový bar; Brasileiro U Radnice nabízí klasiku tak, jak ji znáte už roky. Poukázku pořídíte v obou Brasileirech nebo na webu.

Cena: 925 Kč

Hodnota poukázky odpovídá ceně degustace s masy v Brasileiru Slovanský dům. V Brasileiru U Radnice dostanete navíc ještě nealkoholický nápoj.

Osmichodová večeře v La Degustation Bohême Bourgeoise
Degustační večer v restauraci oceněné michelinskou hvězdou je požitek pro všechny smysly. Koupit můžete celé degustační menu, nebo poukázku v hodnotě, kterou si zvolíte. A pokud nemáte vyřešeného Silvestra, tak v La Degustation ještě mají několik volných míst!

Dárkový poukaz do Ambiente, Lokálů a Našeho masa
Na smažák do Lokálu, na steak do Našeho masa, nebo spíš na neapolskou degustaci do Pizzy Nuovy? Nemůžete se rozhodnout? S dárkovou kartou Ambiente si vaši blízcí vyberou podle momentální nálady a chuti. Pokud zakoupíte poukázky nad 2000 Kč, dostanete navíc za každou utracenou tisícovku stokorunový bonus. Poukázku pořídíte online nebo v kterékoli restauraci Ambiente.

Degustační večeře v Esce
Nechte výběr jídla na šéfkuchaři a dopřejte si to nejlepší z Esky! V osmi chodech ochutnáte stálice večerního lístku i sezonní speciality – vše z čerstvých a lokálních surovin. Menu se podává každý den od 17:30. Pořídíte přímo v Esce nebo online.

Cena: 1850 Kč

Škola čepování Lukáše Svobody
Nechte pivaře nahlédnout do zákulisí. S mistrem světa v čepování piva Lukášem Svobodou se postaví za pípu, naučí se základ čepování i tajné triky. Po absolvování Školy čepování vystřihnou hladinku nebo šnyta raz dva! A ještě se dozvědí leccos z historie výroby piva a historky ze života hospodských. Poukázku koupíte na webu.

Cena: 3800 Kč

Pražská pivní zoo
Co se skrývá za názvy známých pražských hospod a výčepů? V rámci Pražské pivní zoo vás mistr výčepní Lukáš Svoboda provede po místech, která tvoří historii naší pivní kultury, a povypráví legendy i příběhy štamgastů z pražských hospod. Těšte se na pivo, co hrdlo ráčí, a tři jídla po cestě.

Cena: 3200 Kč. Poukázku koupíte online.

U skupiny 4 až 8 lidí se cena snižuje na 2900 za osobu.

Dobroty z Našeho masa
Naplňte krabici delikatesami z Našeho masa. Konzervy s játrovou paštikou, jehněčím s rozmarýnem, hovězím žebrem, nebo výpečky? K tomu třeba okurky, hořčici a něco sladkého. Domácím kuchařům určitě uděláte radost zástěrou nebo čepicí pro srdcaře. Svá díla pak můžou stylově servírovat na českém porcelánu s motivy z Našeho masa.

Vše dostanete na www.eshop.nasemaso.cz a také přímo v řeznictví.

Oběd pro dalšího
Darujte sami sobě dobrý skutek a udělejte radost lidem bez domova. Díky vašemu daru si můžou dopřát teplé jídlo v restauracích Lokál.

Cena: 90 Kč
Oběd pro dalšího zakoupíte osobně v Lokálu Hamburk, U Zavadilů, Dlouhááá, U Bílé kuželky, Nad Stromovkou a v Brně U Caipla.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.