Darujte letos zážitek z jídla – a zlaté prase k tomu!

11. listopadu 2021
Foto: Jakub Zeman
Nadělte svým nejbližším radost z dobrého jídla v restauracích Ambiente a předplaťte jim dárkovou kartu s ilustracemi Barbory Idesové. Zabalíte pod stromek českou hostinu, brazilské churrasco, nebo francouzskou snídani?

Co takhle darovat hostinu v Kuchyni, brazilské churrasco a královskou snídani v Café Savoy – anebo třeba předplatné chleba z Esky či degustaci zákusků v cukrárně Myšák? Pořiďte svým blízkým dárkovou kartu s vánočním bonusem platnou ve všech podnicích Ambiente. Na limitovaných deskách s ilustracemi Barbory Idesové se letos navíc skrývá zlaté prasátko – jedinečná příležitost, aby ho na Štědrý den viděli i ti, kteří se najedli už před večeří.

Karta se dá nabít na libovolnou hodnotu od 300 Kč a až do konce roku platí vánoční bonus – při nákupu nad 2000 Kč dostanete za každou utracenou tisícovku poukázku v hodnotě stokoruny.

Dárkovou kartu můžete objednat přes internet na adrese darek.ambi.cz a nechat si ji poslat poštou, anebo si ji osobně vyzvednout v klubu Ambiente – novém prostoru v Burzovním paláci za obchodním domem Kotva v Praze. Při jednom tam můžete pořídit i další dárky z Ambiente.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.