Dost chutné dárky

1. prosince 2017
Foto: Honza Zima, Marek Kučera
Darujte zážitek, anebo třeba dobrý skutek. Vybrali jsme pro vás dárky, které rozradostní pivaře, milovníky masa i „kafaře“ s chutí zkoušet úplně nové věci.

Večeře od kosti / Večeře od řezníka

Večer plný klasických řeznických jídel i netradičních podpultovek. To všechno s výkladem mistra řezníka, který je vám po celou dobu k dispozici. Steaky, vnitřnosti nebo třeba vepřová ouška!

Vstupenky na Večeři od kosti pořídíte na portálu GoOut, nebo osobně v Kantýně.

Cena: 1250 Kč

Místa na Večeři od řezníka si zarezervujte přímo v řeznictví u kasy.

Cena: 1000 Kč

Osmichodová večeře v La Degustation Bohême Bourgeoise

Degustační večeře připravená Oldřichem Sahajdákem, šéfkuchařem s michelinskou hvězdou – to je požitek pro všechny smysly. Koupit můžete celé degustační menu, nebo poukázku v hodnotě, kterou si zvolíte.

Dárkový poukaz do Ambiente a Lokálů

Na řízek do Lokálu, nebo spíš na domácí těstoviny do Pasta Fresca? Nemůžete se rozhodnout? S dárkovou kartou Ambiente si vaši blízcí vyberou sami, podle momentální chuti a nálady. Pokud zakoupíte poukázky nad 2000 Kč, dostanete navíc za každou utracenou tisícovku stokorunový bonus. K dispozici na webu nebo v kterékoli restauraci Ambiente.

Škola čepování Lukáše Svobody

Taky obdivujete zručnost výčepních v Lokále a vždycky si říkáte, jaké to asi je...? Mistr světa v čepování Lukáš Svoboda vás postaví za pípu a ukáže všechny triky. Po absolvování Školy čepování vystřihnete hladinku nebo šnyta raz dva! A ještě se dozvíte leccos z historie výroby piva a historky ze života hospodských.

Cena: 3 200 Kč

Kurzy Školy čepování se konají v Lokále U Bílé kuželky. K dostání na webu.

Sofistikovaná káva Sofee

Ideální dárek pro kávové nadšence a vášnivé experimentátory. Sofee můžete míchat s teplou či studenou vodou, s mlékem, ale klidně i s oblíbeným alkoholem. Připravíte si ji snadno kdekoli a kdykoli.

Cena: 58 Kč za 50 ml, 228 Kč za 250 ml a 388 Kč za 500 ml

K dostání v Café Savoy, cukrárně Myšák, bistru Sisters, pekárně Pane Nuovo, v restauraci Eska a v brněnském Lokále U Caipla.

Pivní tour Lukáše Svobody

Jedno odpoledne, čtyři hodiny zábavy, čtyři podniky a piva, kolik vypijete. Na závěr si v Lokále vyzkoušíte správně načepovat pivo a zakousnete něco k snědku.

Cena: 4 000 Kč pro 2 osoby, skupině 3–8 lidí se cena snižuje na 1 700 Kč za osobu. K dostání na webu.

Churrasco v Brasileiru – brazilská jízda ve stylu „sněz, co zmůžeš“

Churrasco rodízio je vždycky sváteční zážitek. Užijte si neomezené hodování – passadoři vám naservírují masa, kolik se do vás vejde. A to raději neprovokujeme zmínkou o salátovém baru, plném mořských plodů, ústřic, sushi a dalších delikates.

Cena: 785 Kč

K dispozici na www.darkovapoukazka.ambi.cz nebo přímo v Brasileiru.

Český porcelán z Našeho masa

Servírujte stylově! S porcelánem z Našeho masa a Lokálu se budete vždycky těšit i na konec oběda a překvapení na dně talíře. Své blízké můžete vybavit mělkými, hlubokými i dezertními talíři.

Cena: 215–285 Kč

Oběd pro dalšího

Darujte sami sobě dobrý skutek a udělejte radost lidem bez domova. Díky vašemu daru si můžou dopřát teplé jídlo v restauracích Lokál.

Cena: 90 Kč

Oběd pro dalšího je možno zakoupit osobně v Lokálu Hamburk, U Zavadilů, Dlouhááá, U Bílé kuželky, Nad Stromovkou a v Brně U Caipla.

Dárek z Ambiente

Vyhlašujeme instagramovou soutěž! Pod svoji fotku na Instagramu (kreativitě a originalitě se meze nekladou) přidejte hashtag #vanocesambiente. Nejlepší trojici fotek vybereme na Nový rok.

Na vítěze čeká:

Vstupenky na Večeři od kosti!

Řezník, oheň, kuchař – svatá trojice Kantýny vám naservíruje zážitek, po kterém vám jen tak nevytráví. Vstupenky kupujte tady!

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.