Ježíšek letos naděluje pozoruhodné suroviny!

17. listopadu 2020
Foto: Téra Šiklová/ Honza Zima
Přemýšlíte, co letos nadělit svým blízkým? Věnujte jim dárkovou kartu, se kterou si v podnicích Ambiente vyberou zážitek podle své chuti. Předplatit jim můžete třeba hostinu v Kuchyni, brazilské churrasco nebo brunch pro dva v Esce.

Na limitovaných deskách k dárkovým kartám jsou letos ilustrace pozoruhodných surovin Téry Šiklové. Obrázky zeleniny a ovoce jsou hlavním motivem výšivek a potisků na tričkách, taškách i talířích, které jsou dalším tipem na stylový dárek z Ambiente.

Zábavné dárkové karty se dají zakoupit a poté i uplatnit téměř ve všech podnicích Ambiente. Můžete je nabít libovolnou částkou od 300 Kč a dopřát tak svým blízkým například kvalitní české maso v Kantýně, italskou večeři v Pasta Fresca nebo návštěvu znovuotevřeného Čestru.

Rozhodování usnadní poukazy na konkrétní zážitek – darovat můžete brunch v Esce a snídani v Café Savoy pro dva, ochutnávku dezertů v Myšákovi, ale taky brazilské churrasco nebo neapolskou degustaci v Pizze Nuova.

Dárkové karty pořídíte online nebo v kterékoli restauraci Ambiente. Pokud nakoupíte nad 2000 Kč, dostanete navíc za každou tisícovku stokorunový bonus.

Ilustrace šesti pozoruhodných surovin od Téry Šiklové, která dala hravou podobu kapustě, bramborám a kmínu, rajčeti, jablku a pastináku, zdobí nejen dárkové poukazy, ale taky unikátní kolekci oblečení a doplňků. Ve spolupráci s porcelánkou Thun se otiskly na sérii talířů, ale i na trička a plátěné tašky z organické bavlny, které pro vás vytvořila slovenská módní značka Buffet.

Dárky z Ambiente

Dárkové poukazy pořídíte v kterékoli restauraci Ambiente nebo online. Nadělte svým blízkým pořádnou porci jídla a radosti!

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.