La Degustation Bohême Bourgeiose zavádí obědy a nový koncept večeří

4. května 2020
Foto: Honza Zima
Tým michelinských kuchařů vedený šéfkuchařem Oldřichem Sahajdákem bude nově podávat obědy a zavádí nový koncept večeří. Nabídne je ode dne, kdy bude povoleno znovuotevření restaurací, rezervace přijímá už nyní.

V době obědů dostanou hosté jídelní lístek, ze kterého si vyberou hlavní chod, k tomu jim podnik naservíruje předkrm a dezert. Cena oběda bez nápojů se bude pohybovat kolem 700 Kč. Rozšířené tříchodové menu v ceně kolem 900 Kč bude v nabídce i v době večeří.

Večer bude La Degustation Bohême Bourgeoise i nadále servírovat degustační menu, které lze doplnit párováním vína či nealkoholických nápojů. Nové menu bude mít pět chodů. Stůl lze rezervovat na e-mailu boheme@ambi.cz, online rezervace na webu www.ladegustation.cz budou spuštěny v nadcházejících dnech.

Čekání si můžete ukrátit michelinskou Večeří do ruky. Na GoOutu každý týden přibývá nová várka vstupenek. Za 490 Kč (a k tomu 200 Kč jako záloha na ešus) si můžete od pondělí do soboty vyzvednout večeři, kterou si vychutnáte na lavičce, v parku nebo doma v bačkorách.

Rezervujte si stůl

Zamluvte si už nyní místo v La Degustation Bohême Bourgeoise. Zatím počítáme s otevřením 25. května.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.