Tipy na dárky z Ambiente

15. prosince 2015
Potěšte své blízké dárky z Ambiente. Obdarovat je můžete poukázkou do restaurací, do řeznictví Naše maso či na pivo, originálními talíři, dárkovým balíčkem masa nebo třeba kurzem čepování piva s Lukášem Svobodou

Dárkové poukázky

Posezení v restauracích a kavárnách Ambiente nebo nákup v Našem mase umožní dárkové poukázky Ambiente. Koupit se dají ve všech restauracích Ambiente a na www.ambi.cz. Zlatobílou kartičku v elegantních deskách lze nabít na libovolnou částku od 300 Kč výš; držitel ji pak může vyčerpat najednou nebo postupně – karta mu bude platit víc než rok a půl, do konce července 2017. Do 31. prosince navíc probíhá vánoční akce. Pokud na dárkovou poukázku vložíte víc než 2000 Kč (nebo koupíte několik poukázek, jejichž hodnota bude v součtu převyšovat tuto částku), dostanete za každou tisícikorunu další poukázku nabitou na 100 Kč (za 2000 Kč získáte 2 karty v hodnotě 100Kč, za 3000 Kč získáte 3 karty v hodnotě 100 Kč atd).
Dárkové poukázky prodáváme taky přes internet zde.

Talíře, hrnce & kuchyňské potřeby

Ve všech Lokálech si můžete koupit talíře od výtvarníka Martina Kubáta. Jde o „lokálovské“ pojetí cibuláku; v nabídce máme dva druhy hlubokých a dva druhy mělkých talířů. Řeznictví Naše maso prodává talíře s motivy Našeho masa od výtvarnice Yvety Kroupové. Online si je můžete objednat tady. Kromě toho v Našem mase koupíte měděné nádobí Mauviel, nože Dick a originální zástěry a látkové tašky s logem Našeho masa. Na přání vám nákup zabalí do dárkové dřevěné krabičky.

Pro pivaře

Pokud se vaši blízcí zajímají o pivo, darujte jim poukázku na kurz Čepujeme s Lukášem Svobodou, na pivní tour nebo jim objednejte metr piv. Na kurzu předá mistr světa v čepování Lukáš Svoboda svoje zkušenosti, účastníky naučí čepovat pivo několika styly a přidá spoustu zajímavostí se světa piva; během pivní tour provede zájemce po vyhlášených pražských pivnicích.

Vánoční pochoutky z Ambiente

V restauracích Ambiente a v řeznictví Naše maso nakoupíte jídlo na vánoční stůl. Naše maso má v nabídce vinné klobásy, v Pastacaffé si můžete objednat rybí polévku, v Café Savoy a v Esce koupíte vánočku, v Savoyi a v Lokálech také domácí bramborový salát.

TIP:

Věděli jste, že Naše maso má internetový obchod? Na www.ereznictvi.cz si objednáte a nákup vám doručí kurýr, nebo si ho přijdete vyzvednout do Našeho Masa v pasáži.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.