Užijte si Ambiente s dětmi!

25. června 2018
Autor:
Foto: Jakub Dohnálek
Odměňte děti za pěkné vysvědčení. Když ho ukážou obsluze, jedí po celý červenec v restauracích Ambiente zdarma. Tady jsou tipy na největší dětské hity.

Grils
Bistro s farmářskými kuřaty pečenými nad ohněm. Kuře si můžete sníst na místě nebo vzít s sebou – třeba na piknik do přilehlého karlínského parku.

Cukrárna Myšák
Poháry do skla, ale i do kornoutu do ruky, dortíky a zákusky. Doporučujeme: větrník. Přesně na den vysvědčení si zde mohou děti v rámci Nášupu sestavit pohár podle své fantazie na náš účet.

Kantýna
Rušný podnik pro všechny, kdo milují maso. Vpředu v řeznictví mají skvělé burgery, u výdejního okénka v prostřední části se zaradují ti, kteří mají rádi pečínky anebo křupavé bramboráky.

Tip: Večer bývá v Kantýně nabito a hlučno, děti se tu budou cítit líp v době obědů.

Eska
Vyhlášený chleba, loupáky s džemem, smetánek, kakao… Snídaně v Esce jsou sázka na jistotu, ale děti si tu pochutnají, i když je vezmete na oběd nebo večeři. Řekněte si o jejich dětské menu – omalovánku.

Lokály
Řízek, smažák, svíčková… Oblíbené klasiky v tradiční podobě.

Pizza Nuova
Nejoblíbenější podnik Ambiente pro rodiny s dětmi. Objednejte si degustaci a ochutnejte od každého trochu… Anebo si poručte dětskou porci těstovin, pizzu a určitě si nechte místo na dezert – buď pizzu s nutellou, nebo zmrzlinu v pistáciích s konvičkou tekuté mléčné čokolády.

Pasta Fresca
Do nejstarší restaurace Ambiente v Celetné ulici zajděte s dětmi na těstoviny; mají tu i skvělé steaky.

Café Savoy
Noblesní kavárna s vídeňskou atmosférou, kde budete chtít posnídat, poobědvat i povečeřet. V lístku najdete ryze česká jídla a pokrmy inspirované klasickou francouzskou kuchyní.

Děti nalákejte na ovocné knedlíky!

Brasileiro
Kus Brazílie na dvou místech v centru Prahy – ve Slovanském domě Na Příkopech a U Radnice poblíž Staroměstského náměstí. Passadoři tu ze špízů ukrajují tolik masa, kolik se do vás vejde. Sami si můžete naplnit talíř mořskými plody, sushi a saláty z bufetu. Dětem doporučujeme ochutnat grilovaný ananas a prozkoumat nabídku dezertů.

Pastacaffé
Italská kavárna v budově Španělské synagogy. Děti si pochutnají na těstovinách i dezertech.

Ambiente v kapse

S mobilní aplikací Ambiente si uděláte rezervace do našich podniků z jednoho místa na pár kliknutí. Stahujte na App Store a Google Play.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.