Jídlo, cestování a Instagram

14. července 2017
Kam cestují ti, kdo jídlem opravdu žijí? Vybrali jsme čtyři naše oblíbené Instagramy, kde se tyhle dvě vášně přirozeně snoubí.

Anthony Bourdain

Jen v tomto roce se podíval do Tokia, Paňdžábu, na Jamajku, do Libye a Etiopie. Z Anthonyho Bourdaina se stala televizní hvězda ve chvíli, kdy spojil cestování a jídlo. Na CNN už běží devátá série jeho pořadu Parts Unknown, a ještě než se jeho zážitky dostanou na obrazovku, uvidíte je v jeho Insta stories.

View post on Instagram
 

Martina Pavlíková

Výborná cukrářka opouští Líbeznice celkem často. A nejradši za jídlem. Má neuvěřitelnou schopnost získat rezervaci i tam, kde je beznadějně vybookováno, a tak ji na Instagramu můžete potkat klidně i v Osteria Francescana.

View post on Instagram
 

Filip Trčka

V gastronomii se pohybuje už přes dvacet let, takže ho zážitky spojené s jídlem zcela logicky neopouští ani na cestách. Naposledy se vypravil na Ukrajinu – kam se asi vydá příště?

View post on Instagram
 

Katherine Bont

Tento rok vystřídá restaurace Noma hned tři lokace. Její manažerka Katherine Bont se stěhuje s ní – a občas zaletí i do rodné Austrálie anebo si udělá výlet po Evropě. Záliba v michelinských hvězdách je tady více než zřejmá.

View post on Instagram
 

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.