PitíNa zdraví! 14 způsobů, jak se v Ambiente staráme o pivoOd školení výčepních až po pivní konferenci v USA.PodnikyKuchyněPromoce, narozeniny i obchodní schůzka. Jak může vypadat oběd v Brasileiru U Zelené žábyBrazilská restaurace s konceptem all you can eat patří mezi nejstarší v Ambiente. Už jste tu někdy poobědvali?LidéPodnikyKuchyněDva v jednom. Pop-upy a netradiční gastro spojení, o kterých byste měli vědětRestaurace, která se otevře jen na jeden den. Menu neznámé, zábava zaručena.KuchyněLidéTéhle kuchyni vládne žena! Slavné kuchařky, které ovlivnily gastronomiiExkurze do Česka i zahraničí, do historie i současnosti.KuchyněPitíPlacPodnikyPrázdné mrazáky a židle, které přežijí i hospodskou rvačku. Co jste možná nevěděli o Lokálech?Zajímavosti o vybavení a jídle, které (ne)znáte.PodnikyRadostTrendySekaná: nové pražské kavárny, festivaly cideru i koktejlů a štědrý Michelin na severuŠťavnatá porce novinek z české i zahraniční gastro scény!KuchyněPitíPodnikyRadostTučný čtvrtek se blíží! Čekají vás dvojité porce i škvarkové dobrotySpousta masopustních tradic upadla v zapomnění, „Tučňák“ jsme si ale nechali a svátek obžerství držíme dodnes.LidéRadost„Provozům připravujeme školení na míru,“ říká o interním vzdělávání v Ambiente jeho vedoucí Eva KrálováRozhovor o spolupráci napříč gastro scénou i o osobním rozvoji zaměstnanců.
PitíNa zdraví! 14 způsobů, jak se v Ambiente staráme o pivoOd školení výčepních až po pivní konferenci v USA.
PodnikyKuchyněPromoce, narozeniny i obchodní schůzka. Jak může vypadat oběd v Brasileiru U Zelené žábyBrazilská restaurace s konceptem all you can eat patří mezi nejstarší v Ambiente. Už jste tu někdy poobědvali?
LidéPodnikyKuchyněDva v jednom. Pop-upy a netradiční gastro spojení, o kterých byste měli vědětRestaurace, která se otevře jen na jeden den. Menu neznámé, zábava zaručena.
KuchyněLidéTéhle kuchyni vládne žena! Slavné kuchařky, které ovlivnily gastronomiiExkurze do Česka i zahraničí, do historie i současnosti.
KuchyněPitíPlacPodnikyPrázdné mrazáky a židle, které přežijí i hospodskou rvačku. Co jste možná nevěděli o Lokálech?Zajímavosti o vybavení a jídle, které (ne)znáte.
PodnikyRadostTrendySekaná: nové pražské kavárny, festivaly cideru i koktejlů a štědrý Michelin na severuŠťavnatá porce novinek z české i zahraniční gastro scény!
KuchyněPitíPodnikyRadostTučný čtvrtek se blíží! Čekají vás dvojité porce i škvarkové dobrotySpousta masopustních tradic upadla v zapomnění, „Tučňák“ jsme si ale nechali a svátek obžerství držíme dodnes.
LidéRadost„Provozům připravujeme školení na míru,“ říká o interním vzdělávání v Ambiente jeho vedoucí Eva KrálováRozhovor o spolupráci napříč gastro scénou i o osobním rozvoji zaměstnanců.