Facebook

Články od autora: Tereza Pánková (20)

Den s šéfbaristou

Od plotny jsme přešli za bar. Jaký vypadá typický den hlavního baristy Ambiente Ondřeje Štökla?

449

Pizza jako z Neapole

Lehká, chuťově vyvážená a plná kvalitních surovin – přesně taková by měla být neapolská pizza. Jak na ni?

245

Cože? Tolik?

Jak předejít tomu, aby byl host při placení zaskočený výší účtu? Tady je tip od zkušeného kolegy.

721

Noma je zpět

Dlouhé čekání končí, legendární dánský podnik dnes uvítá první hosty.

457

Promiňte, máme pauzu!

U nás ještě celkem nezvyk, ale ve světě běžná praxe. Co když se odpoledních přestávek v restauracích bojíme úplně zbytečně?

5060

Přešlapy v kuchyni

Kdyby i profesionálové sem tam neudělali parádní průšvih, neměli bychom žádné zábavné historky. Tyhle se už staly legendárními.

987