MMŘemesloJak vyzrát na maso aneb příběh českého stařeného masaVraťte se s námi o deset let zpátky, kdy začali kuchaři z Ambiente stařit první české steaky! JedinečnostiPříběh o tom, jak v Amasu vyzráli na české masoSkvělý steak z českého masa? Před deseti lety utopie, dnes realita. Lidé7 poznávacích znamení kuchařePoznáváte se?Lidé7 ideálních vlastností baristyNe, není to jen láska ke kávě.7 tipů z kuchařské základkyTyhle triky z hypotetické první třídy kuchařské školy fungují! Ať už je to dochucování, správné čtení receptu, nebo kombinace rychlosti a trpělivosti.MMPartieKotleta z přeštíka: šťavnatější, než byste čekaliMáte chuť na libovější, nebo prorostlejší maso? Na kotletě z přeštíka najdete obojí. MMPartieŠpekáček na scénu!Jak poznáte ten pravý? Je v něm vepřové a hovězí maso, a hlavně kousky špeku – ostatně díky nim získal své jméno. ReceptyJak grilovat na dřevěném uhlí?Taktiky, které se v praxi osvědčily profesionálním kuchařům. Vše od výběru uhlí až po závěrečný „úklid“.
MMŘemesloJak vyzrát na maso aneb příběh českého stařeného masaVraťte se s námi o deset let zpátky, kdy začali kuchaři z Ambiente stařit první české steaky!
JedinečnostiPříběh o tom, jak v Amasu vyzráli na české masoSkvělý steak z českého masa? Před deseti lety utopie, dnes realita.
7 tipů z kuchařské základkyTyhle triky z hypotetické první třídy kuchařské školy fungují! Ať už je to dochucování, správné čtení receptu, nebo kombinace rychlosti a trpělivosti.
MMPartieKotleta z přeštíka: šťavnatější, než byste čekaliMáte chuť na libovější, nebo prorostlejší maso? Na kotletě z přeštíka najdete obojí.
MMPartieŠpekáček na scénu!Jak poznáte ten pravý? Je v něm vepřové a hovězí maso, a hlavně kousky špeku – ostatně díky nim získal své jméno.
ReceptyJak grilovat na dřevěném uhlí?Taktiky, které se v praxi osvědčily profesionálním kuchařům. Vše od výběru uhlí až po závěrečný „úklid“.