Facebook

Sekaná 51. týden

263
22. prosince 2017 Autor: Martina Píšová

Do poslední letošní Sekané jsme namíchali nový podnik, souhrn roku 2017 v Ambiente a taky aktuální seriál o jídle.

Kuřata + Karlín = Grils

Kolaudace byla úspěšná a máme otevřeno! V Karlíně jsme to roztočili s grilovanými kuřaty. Najdete nás za rohem u Lokálu Hamburk, na adrese U Nádražní lávky 2. Otevřeno je každý den od 11 do 22 hodin (ve všední dny s pauzou od tří do čtyř) nebo do vyprodání. Mezi svátky fungujeme kromě 24. a 25. prosince beze změny. Budeme moc rádi, když přijdete ochutnat a podrobíte nás zatěžkávací zkoušce.

Eater o nás ví!

Tento týden vydali článek o nejzajímavějších novinkách na pražské gastromapě a zmínili se o Grils, Kantýně i Myšákovi. Více v článku.

Jaký byl rok 2017 v Ambiente?

Kromě zmíněných podniků jsme představili kávovou novinku Sofee, Eska získala michelinského Biba, obsloužili jsme přes 3 miliony hostů a navázali nové spolupráce. Přečtěte si celý výčet zásadních momentů života Ambiente v roce 2017.

Dnešní personální oběd v @eska_karlin. Byla krkovička! ❤️ #jimespolecne

A post shared by Ambiente restaurants (@ambiente_restaurants) on

Spokojený číšník je základ

Myslí si to Filip Trčka. V dalším sloupku pro Lidovky vysvětluje, proč je právě tohle tak důležité. „Spokojení zaměstnanci přenášejí dobrou náladu a pozitivní přístup na hosty úplně přirozeně a ti se pak s radostí vracejí,“ říká.

Nový seriál na Netflixu

5. ledna vypustí dokumentární seriál o jídle Rotten. V šesti dílech jeho tvůrci rozeberou aktuálně nejpalčivější problémy potravinářského průmyslu. Hned v prvním si posvítí například na kauzu „Honeygate“, během které došlo k odhalení masové výroby falešného medu.

Jaký byl rok 2017 v Ambiente?

Načíst další článek...