Užijte si Ambiente s dětmi!

24. června 2019
Foto: Aneta Vrkotová
Odměňte děti školou povinné za vysvědčení. Když ho ukážou obsluze – stačí na fotce, mají po celý červenec hlavní jídlo nebo dezert na účet podniku. S sebou k tomu potřebují už jen dospělý doprovod. My vám k tomu nabízíme tipy na největší hity.

Cukrárna Myšák

Poháry do skla, plněné croissanty a zákusky. Doporučujeme: croissant plněný pribinákem.

Kantýna

Rušný podnik pro všechny, kdo milují maso. Vpředu v řeznictví mají skvělé burgery, u výdejního okénka v prostřední části se zaradují ti, kteří mají rádi pečínky anebo křupavé bramboráky. Tip? Trhané maso.

Eska

Vyhlášený chleba, loupáky s džemem, smetánek, kakao… Snídaně v Esce jsou sázka na jistotu, z obědového a večerního menu si vyberou děti, které se nebojí experimentovat.

Lokály

Řízek, smažák, svíčková… Oblíbené klasiky v tradiční podobě.

Pizza Nuova

Nejoblíbenější podnik Ambiente pro rodiny s dětmi. Objednejte si degustaci a ochutnejte od každého trochu… Anebo si poručte dětskou porci těstovin, pizzu a určitě si nechte místo na dezert – buď pizzu s nutellou, nebo zmrzlinu v pistáciích s konvičkou tekuté mléčné čokolády. Anebo si dole v Pane Nuovo kupte plněnou koblihu!

Pasta Fresca

Do nejstarší restaurace Ambiente v Celetné ulici zajděte s dětmi na těstoviny; mají tu i skvělé steaky.

Café Savoy

Noblesní kavárna s vídeňskou atmosférou, kde budete chtít posnídat, poobědvat i povečeřet. Děti nalákejte na ovocné knedlíky nebo zákusky z vitríny! Jen pozor, od 30. 6. od 18 hodin do 12. 7. je zavřeno.

Brasileiro

Kus Brazílie na dvou místech v centru Prahy – Na Příkopech a poblíž Staroměstského náměstí. Zatímco ve Slovanském domě prostředí připomíná městskou džungli, U Zelené žáby se přenesete do amazonského pralesa. Pochutnají si děti, které mají rády maso nebo sushi.

Pastacaffé

Italská kavárna v budově Španělské synagogy. Pro děti doporučujeme těstoviny i dezerty.

Grils

Karlínské bistro, kde se celý den peče maso na ohni. Stavte se pro trhané kuřecí nebo vepřové, na bramborové kaši nebo v kváskové buchtě. Jídlo si můžete vzít s sebou a s dětmi uspořádat piknik v přilehlém karlínském parku.

Naše maso

Řeznictví v Dlouhé 39 sice není typická restaurace, ale dětem tu během července na účet podniku budou nabízet hamburger a párek v rohlíku. A co si dáte vy?

Platí pro žáky základních škol.

Ambiente v kapse

S mobilní aplikací Ambiente si uděláte rezervace do našich podniků z jednoho místa na pár kliknutí. Stahujte na App Store a Google Play.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.