Kartičku máte? 7 důvodů, proč se stát členem věrnostního programu Ambiente

24. listopadu 2023
Foto: Jakub Dohnálek
Pro přátele dobrého jídla máme v Ambiente speciální program. Členem se může stát každý, kdo rád jí a pije. Stačí si v některé z našich restaurací vyzvednout kartičku a začít si užívat.

1. Ověřeno hosty i léty

Myslíte si, že věrnostní program Ambiente je pouze pro zvané? Rádi vás opravíme. Členem se může stát úplně každý! „Věrnostní program máme už víc než deset let, nechceme ho ale lidem vehementně vnucovat. Bereme ho spíš jako milou příležitost, jak být hostům nablízku,“ vysvětluje Lucie Svobodová, která má v Ambiente na starost péči o hosty.

Věrnostní program Ambiente už čítá více než 23 tisíc členů, kteří čerpají spoustu benefitů. „Kromě bonusů mají držitelé věrnostních karet výhody oproti běžnému hostovi, a ,kulináři‘, tedy členové Kulinářského klubu, ještě větší. Třeba u posledního nově otevřeného podniku to byla několik měsíců trvající sleva na celou útratu,“ doplňuje Lucie.

2. Nově a přehledně

Věrnostní program Ambiente má nové webové stránky. Na nich se dozvíte, jak si kartu registrovat a kde si ji můžete vyzvednout, a pochopitelně tam najdete důležité kontakty. „I věrnostní karta bude jednou v mobilu, nemůžeme ale předběhnout technické řešení v našich restauracích. Tedy načítání karet u stolu, nejen u kasy,“ upřesňuje Lucie Svobodová.

3. Peníze na další návštěvy

Na věrnostní kartu se načítá, co hosté v Ambiente utratí, a ke konci každého měsíce se částka sečte. „Za každou utracenou tisícovku od nás dostanete bonus 50 Kč na příští návštěvu, a pokud jste ve vyšší úrovni programu, tedy v již zmíněném Kulinářském klubu, tak rovnou 100 Kč,“ vysvětluje Lucie.

Jak to vypadá v praxi? Dejme tomu, že během měsíce utratíte v Ambiente 3 111 Kč. Na další návštěvy tak dostanete 150 Kč – nebo 300 Kč, když jste v Kulinářském klubu. Zbývajících 111 Kč se převede do dalšího měsíce.

Pro načtení útrat i uplatnění bonusu svou kartu vždy předkládejte obsluze při žádosti o účet. A další výhoda? „Bonusy u nás nepropadají, ani když kartu několik let nepoužíváte. Vždycky jsme rádi, když se k nám host vrátí. I když kartu najdete po letech, můžete její výhody začít znovu využívat,“ říká Lucie Svobodová.

4. Kulinářský klub Ambiente

Jestliže v Ambiente zvládnete za rok projíst a propít alespoň dvacet tisíc korun, automaticky se stáváte hýčkanými členy Kulinářského klubu. Ti jsou zváni na kulinářské akce – jak vypadaly v posledních letech, zjistíte na stránkách Nášupu.

5. Hvězdy Ambiente

Každá restaurace má své hvězdy – tedy nejoblíbenější jídla. Poznáte je podle symbolu hvězdy v menu a vyplatí se minimálně je vyzkoušet. Hvězda Ambiente se totiž na kartu načítá ve dvojnásobné výši. Které lahůdky to jsou? Namátkou třeba pizza diavola v Pizze Nuově, tartare parisian v Café Savoy, smažený sýr v Lokálech a desítky dalších nezanedbatelných dobrot!

6. Dárky k narozeninám

Koho by nepotěšila pozornost k narozeninám! A proto od nás věrní hosté dostávají rok co rok dárek (tedy pokud při registraci poskytli datum narození a souhlas se zasíláním sdělení od Ambiente). Dárkové poukazy, které uplatníte kdekoli v Ambiente, se posílají poštou pár týdnů před dnem D. Časem ale začnou přicházet v digitální podobě do e-mailu.

7. Osobní přístup

„Na individuálním přístupu si zakládáme. A tak kdykoli nám hosté napíšou, snažíme se s nimi vše vyřešit co nejdříve a pro jejich maximální pohodlí. Hosté jsou v Ambiente zvyklí na dobré jídlo a servis, a tak si takovou službu zaslouží i v digitálním světě,“ míní Lucie Svobodová.

Něco navíc pro studenty a seniory

Studenti a senioři mají 20% slevu na jídlo v Lokálech, pokud si ho objednají do 18:00. Další podrobnosti o slevě v Lokále a kartě Student se dozvíte na stránkách Lokálu. Senioři si navíc užijí i v cukrárně Myšák. S věrnostní kartou Senior dostanou černou kávu na účet podniku a mají 20% slevu na jídlo a nealko nápoje. O aktivaci seniorských výhod může požádat každý host nad 60 let. Sleva platí pro držitele karty i jednoho dalšího hosta, který ho doprovází.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.