Co se děje v gastruJak probíhal první dětský tábor od Ambiente?Kolik dětí přišlo do UMu na Národní, aby si užily kulinářský příměstský tábor – a kdo je provázel na výpravě za dobrým jídlem? NNMoukaChlebaMise obilíChleba se peče z chlebové mouky!O čem si to povídají pekaři, když se řeší chlebovka? ZákulisíArchitektka Tereza Froňková o restauraci Štangl: Identitu podniku tvoří hlavně její zaměstnanciRozhovor s architektkou Terezou Froňkovou – o interiéru restaurace Štangl a staronové Esky, o spolupráci s Tomášem Karpíškem, souladu a projektování v gastronomii. SurovinyReceptyLák na okurky podle šéfkuchařůPřipravte si domácí lák na okurky jako šéfkuchaři! Krok za krokem, jak dosáhnout perfektní chuti a křupavosti nakládaných okurek. SurovinyOkurkový speciál: Jak se pěstují nakládačky a co s nimi v kuchyni?Víte, že okurky pocházejí z Indie a původně chutnaly hořce? A jak se vlastně pěstují nakládačky? Teorie, tipy a trikySladké pečeníJak vyšlehat sníh z bílků?Povinná kapitola pro všechny, kteří chtějí ovládnout cukrářské umění, nebo si zkrátka jen vyšlehat sníh na kremrole. Sladké pečeníReceptyMalinové mascarpone z PastacafféKdyž maliny, tak mascarpone! Jak je spolu kombinuje pověstný dezert z Pastacaffé? NNMise obilíChlebaOsobnosti gastronomieAntonio Carlini: Chleba vzniká už na poliRozhovor s pekařem Antoniem Carlini – o živé mouce, „špatném“ lepku a současné pekařině, o modu vivendi a době, která zvěstuje olivovníky na Moravě.
Co se děje v gastruJak probíhal první dětský tábor od Ambiente?Kolik dětí přišlo do UMu na Národní, aby si užily kulinářský příměstský tábor – a kdo je provázel na výpravě za dobrým jídlem?
NNMoukaChlebaMise obilíChleba se peče z chlebové mouky!O čem si to povídají pekaři, když se řeší chlebovka?
ZákulisíArchitektka Tereza Froňková o restauraci Štangl: Identitu podniku tvoří hlavně její zaměstnanciRozhovor s architektkou Terezou Froňkovou – o interiéru restaurace Štangl a staronové Esky, o spolupráci s Tomášem Karpíškem, souladu a projektování v gastronomii.
SurovinyReceptyLák na okurky podle šéfkuchařůPřipravte si domácí lák na okurky jako šéfkuchaři! Krok za krokem, jak dosáhnout perfektní chuti a křupavosti nakládaných okurek.
SurovinyOkurkový speciál: Jak se pěstují nakládačky a co s nimi v kuchyni?Víte, že okurky pocházejí z Indie a původně chutnaly hořce? A jak se vlastně pěstují nakládačky?
Teorie, tipy a trikySladké pečeníJak vyšlehat sníh z bílků?Povinná kapitola pro všechny, kteří chtějí ovládnout cukrářské umění, nebo si zkrátka jen vyšlehat sníh na kremrole.
Sladké pečeníReceptyMalinové mascarpone z PastacafféKdyž maliny, tak mascarpone! Jak je spolu kombinuje pověstný dezert z Pastacaffé?
NNMise obilíChlebaOsobnosti gastronomieAntonio Carlini: Chleba vzniká už na poliRozhovor s pekařem Antoniem Carlini – o živé mouce, „špatném“ lepku a současné pekařině, o modu vivendi a době, která zvěstuje olivovníky na Moravě.