Pro inspiraciOběd jako dobrý skutekDobročinná akce Oběd pro dalšího trvá už celých sedm let – a nově pomáhá také lidem z Ukrajiny. Zapojit se do ní můžete i vy! Jak? Pro inspiraciTeorie, tipy a trikySantoku, Gyuto, Nakiri… Vyberte si nůž podle tipů od šéfkuchařeTipy na nože, které vám umožní vstoupit do profesionální kuchyně – a zažít vášeň pro ostrou čepel. SurovinyČeský křen jako kulinární poklad. Jak se pěstuje a co umí v kuchyni?Jak má štípat pravý český křen? Pro odpověď jsme zajeli na Ekofarmu Úlovice. Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Sebastian Frank: Vařím tak, aby knedlík zůstal knedlíkemMá ještě smysl vařit podle tradičních receptů? A jak je převést do současnosti? Jaká je budoucnost knedlíků a proč by měl kuchař znát své kořeny? Otázky mířily na šéfkuchaře Sebastiana Franka z michelinské restaurace Horváth. ReceptySladké pečeníTisíc a jeden recept na štrúdl – jak ho pečou šéfcukráři?Rozválet, naplnit, zavinout. Jaký je váš recept na jablečný štrúdl? Suroviny15 chuťovek o jablku, které vás překvapíOdteď si jablko vychutnáte jinak! NNVzděláváme seZelenina v hlavní roli! Jak se vzdělává česká gastro scéna?Ambiente zorganizovalo další seminář Ke kořenům – profesionální kuchaři strávili dva dny na poli a ve vzdělávacím centru UM. Téma? Zelenina, půda a síla gastronomie. SurovinySmaragdy ze Sicílie aneb Vše, co potřebujete vědět o pistáciíchJediné zlato na světě, které je zelené! Jak se pěstují, sklízejí a oslavují sicilské pistácie z Bronte? A čí ruce je sbírají pro Cukrárnu Myšák?
Pro inspiraciOběd jako dobrý skutekDobročinná akce Oběd pro dalšího trvá už celých sedm let – a nově pomáhá také lidem z Ukrajiny. Zapojit se do ní můžete i vy! Jak?
Pro inspiraciTeorie, tipy a trikySantoku, Gyuto, Nakiri… Vyberte si nůž podle tipů od šéfkuchařeTipy na nože, které vám umožní vstoupit do profesionální kuchyně – a zažít vášeň pro ostrou čepel.
SurovinyČeský křen jako kulinární poklad. Jak se pěstuje a co umí v kuchyni?Jak má štípat pravý český křen? Pro odpověď jsme zajeli na Ekofarmu Úlovice.
Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Sebastian Frank: Vařím tak, aby knedlík zůstal knedlíkemMá ještě smysl vařit podle tradičních receptů? A jak je převést do současnosti? Jaká je budoucnost knedlíků a proč by měl kuchař znát své kořeny? Otázky mířily na šéfkuchaře Sebastiana Franka z michelinské restaurace Horváth.
ReceptySladké pečeníTisíc a jeden recept na štrúdl – jak ho pečou šéfcukráři?Rozválet, naplnit, zavinout. Jaký je váš recept na jablečný štrúdl?
NNVzděláváme seZelenina v hlavní roli! Jak se vzdělává česká gastro scéna?Ambiente zorganizovalo další seminář Ke kořenům – profesionální kuchaři strávili dva dny na poli a ve vzdělávacím centru UM. Téma? Zelenina, půda a síla gastronomie.
SurovinySmaragdy ze Sicílie aneb Vše, co potřebujete vědět o pistáciíchJediné zlato na světě, které je zelené! Jak se pěstují, sklízejí a oslavují sicilské pistácie z Bronte? A čí ruce je sbírají pro Cukrárnu Myšák?