SurovinyReceptyPomodori secchi aneb Sušená rajčata podle šéfkuchařůSezona rajčat ještě nekončí! Jak si je usušit? DochucováníReceptyLibečková sůl z Esky: recept a bylinkové tipy pro kulinářeOsolte si chleba libečkovou solí – jako se to před lety začalo tradovat v karlínské Esce. Osobnosti gastronomieDiogo Fonseca: Vyučil se v Portugalsku, dnes vede kuchyni karlínské EskyJak to chutná, když se do české kuchyně postaví Portugalec? Přinášíme rozhovor s novým šéfkuchařem karlínské Esky Diogem Fonsecou. NNCo se děje v gastruStředoevropská kuchyněPop-up De Luxe na Letné připomněl, jak Češi kdysi hostili světJak to může dopadnout, když kuchaři objeví receptury ze světové výstavy Expo 58? Zveme vás na ochutnávku pop-upu De Luxe – večeři s přesahem daleko za práh letenského pavilonu! SurovinyRecepty8 + 1 tip, jak naložit s úrodou paprikCo s přebytkem paprik? Naučte se 8+1 způsobů, jak je naložit, usušit, upéct nebo proměnit v lahodné omáčky a dipy. NNInovace a výzkumRestaurace Štangl má vlastní farmu! Zeleninu vypěstují v kontejneruVertikální farmaření ve městě má budoucnost! Jakou? A co plánují sklízet v restauraci Štangl, kde se nedávno instalovala malá hydroponická farma? ReceptySezonní recept: Čerstvé tagliatelle s liškamiVýtečný způsob, jak oslavit houbovou sezonu a poctít italskou pšenici. Dejte vařit vodu na tagliatelle z Pasta Frescy! Co se děje v gastruPop-up De Luxe – restaurace Ambiente otevřená pouze dva dnyPřed týdnem se odehrál unikátní pop-up De Luxe. Vydáváme první report o večeři v letenském pavilonu Expo 58!
SurovinyReceptyPomodori secchi aneb Sušená rajčata podle šéfkuchařůSezona rajčat ještě nekončí! Jak si je usušit?
DochucováníReceptyLibečková sůl z Esky: recept a bylinkové tipy pro kulinářeOsolte si chleba libečkovou solí – jako se to před lety začalo tradovat v karlínské Esce.
Osobnosti gastronomieDiogo Fonseca: Vyučil se v Portugalsku, dnes vede kuchyni karlínské EskyJak to chutná, když se do české kuchyně postaví Portugalec? Přinášíme rozhovor s novým šéfkuchařem karlínské Esky Diogem Fonsecou.
NNCo se děje v gastruStředoevropská kuchyněPop-up De Luxe na Letné připomněl, jak Češi kdysi hostili světJak to může dopadnout, když kuchaři objeví receptury ze světové výstavy Expo 58? Zveme vás na ochutnávku pop-upu De Luxe – večeři s přesahem daleko za práh letenského pavilonu!
SurovinyRecepty8 + 1 tip, jak naložit s úrodou paprikCo s přebytkem paprik? Naučte se 8+1 způsobů, jak je naložit, usušit, upéct nebo proměnit v lahodné omáčky a dipy.
NNInovace a výzkumRestaurace Štangl má vlastní farmu! Zeleninu vypěstují v kontejneruVertikální farmaření ve městě má budoucnost! Jakou? A co plánují sklízet v restauraci Štangl, kde se nedávno instalovala malá hydroponická farma?
ReceptySezonní recept: Čerstvé tagliatelle s liškamiVýtečný způsob, jak oslavit houbovou sezonu a poctít italskou pšenici. Dejte vařit vodu na tagliatelle z Pasta Frescy!
Co se děje v gastruPop-up De Luxe – restaurace Ambiente otevřená pouze dva dnyPřed týdnem se odehrál unikátní pop-up De Luxe. Vydáváme první report o večeři v letenském pavilonu Expo 58!