„Příště ti načepuju birella!“
Seznamte se s Terezou Mayerovou z plzeňského Lokálu Pod Divadlem – nejmladší generální manažerkou v Ambiente.
Jednou za čas vám pošleme výběr článků. Žádný spam – jen to nejchutnější.
Jsme lidé z Ambiente. Dělíme se s vámi o to, co víme, kde se učíme a inspirujeme – a řekneme vám, proč naše maso chutná jinak nebo za jaké dodavatele dáme ruku do ohně. Co si dáte?
Chcete se na něco zeptat? Máte nápad na článek? Ozvěte se nám!
Seznamte se s Terezou Mayerovou z plzeňského Lokálu Pod Divadlem – nejmladší generální manažerkou v Ambiente.
Výletní místa, kde se navíc skvěle najíte. Pro tyhle máme zvláštní slabost.
Posledního Kulináře tohoto roku připraví Jakub Krotil z Pasta Fresca. Čím překvapí členy kulinářského klubu?
V úterý 24. a ve středu 25. září proběhne v Esce sladká kulinářská akce. Na co si můžete dělat chutě?
Ve středu 7. a ve čtvrtek 8. srpna proběhne v Café Savoy další kulinářská akce. Na co si můžete dělat chutě?
Jakub Novák z Lokálu U Bílé kuželky si připravil letní kulinářskou akci. Co bude vařit?
Martin Malina je v brněnském Lokále U Caipla teprve chvíli, ale hned naskočil na pozici šéfkuchaře. Během učení ho moc nebavilo vařit, než se dostal do opravdové kuchyně. Tam se vše otočilo.
Kateřina Jakusová z Esky si připravila jarní kulinářskou akci. Jaká byla její cesta až na pozici zástupkyně šéfkuchaře?
Už víte, co budete vařit o svátcích? Zastavte se v Kantýně pro maso a připravte si slavnostní oběd podle kreativního šéfkuchaře Honzy Všetečky.
Která odrůda jahod je nejchutnější? A jak s nimi zacházet? Vydali jsme se za farmáři na pole do Kunratic.
Co všechno je klíčové pro kvalitu hovězího – a jak ho grilovat, abyste si pochutnali?
Parta kamarádů–kuchařů Yes a nemel vybrala svá nejoblíbenější dětská jídla a uvařila je v rámci události Chuť dětství stovce hostům.
Oscary v gastronomii jsou rozdány. Seznamte se s padesátkou nejlepších restaurací světa podle žebříčku San Pellegrino.
Majitelka Lokálu U Zavadilů bydlí přímo nad výčepem. „Taky je to náš rodinný podnik,“ říká paní Zavadilová hrdě.
A je to tady – čas na zmrzlinu! Vybrali jsme pět míst v Praze, kde jsme si obzvlášť pochutnali.
S Karimem jsme se seznámili díky našemu projektu Oběd pro dalšího. Na oplátku nás provedl pražským podsvětím…
Netflix nabízí první měsíc zdarma. Vybrali jsme pro vás 5 dokumentů o jídle, které můžete vidět hned teď.
Co všechno pěstují v restauraci Hertog Jan? A co inspiruje šéfkuchaře Gerta de Mangeleera? Přečtete si exkluzivní rozhovor s držitelem tří hvězd Michelin.
Barbara Myšičková vydává novou knihu Božská réva. Podíleli se na ni špičkoví sommelieři a šéfkuchaři a my jsme byli na křtu.
Je to rok, co se v Lokálech kromě Prazdroje začal čepovat i Náš Kozel.
Šéfkuchař Čestru pracuje v Ambiente od devatenácti let. Co mu chutná a kdo ho inspiruje?