Facebook

Články od autora: Jan Červenka (29)

Kulinář Jakuba Krotila

Posledního Kulináře tohoto roku připraví Jakub Krotil z Pasta Fresca. Čím překvapí členy kulinářského klubu?

320

Kulinář Martina Maliny

Martin Malina je v brněnském Lokále U Caipla teprve chvíli, ale hned naskočil na pozici šéfkuchaře. Během učení ho moc nebavilo vařit, než se dostal do opravdové kuchyně. Tam se vše otočilo.

428

Kulinář Kateřiny Jakusové

Kateřina Jakusová z Esky si připravila jarní kulinářskou akci. Jaká byla její cesta až na pozici zástupkyně šéfkuchaře?

1196

Pečené jehněčí kolínko

Už víte, co budete vařit o svátcích? Zastavte se v Kantýně pro maso a připravte si slavnostní oběd podle kreativního šéfkuchaře Honzy Všetečky.

764

Kunratické jahody

Která odrůda jahod je nejchutnější? A jak s nimi zacházet? Vydali jsme se za farmáři na pole do Kunratic.

397

Mladí a neklidní

Parta kamarádů–kuchařů Yes a nemel vybrala svá nejoblíbenější dětská jídla a uvařila je v rámci události Chuť dětství stovce hostům.

111

Doba zmrzlinová

A je to tady – čas na zmrzlinu! Vybrali jsme pět míst v Praze, kde jsme si obzvlášť pochutnali. 

265

Kytkožrouti

Říká si kytkožrout. Jana Vlková sbírá jedlé květy a vaří z nich. A nejen pro sebe!

179

Michelinský kuchař zahradníkem

Co všechno pěstují v restauraci Hertog Jan? A co inspiruje šéfkuchaře Gerta de Mangeleera? Přečtete si exkluzivní rozhovor s držitelem tří hvězd Michelin.

149