Co se děje v gastruMichelinský příběhVšechno, co potřebujete vědět o michelinském průvodci. Práce v gastru10 + 1 věc, ze kterých kuchaři šílíJak nás kuchaře přivést na pokraj nervového zhroucení. Zn.: Snadno a rychle. Práce v gastruCo se děje v gastruJako tajný agent. Stojí práce michelinského komisaře opravdu za to?Co všechno obnáší hodnocení restaurací pro Michelin? Práce v gastruPráci v Esce jsem našel díky InstagramuKdyž Quang Huy Le začal vařit v Esce, neměl žádnou zkušenost z kuchyně. Co se za rok naučil? Práce v gastru10 rad mladému kuchaři. Inspirujte se u Daniela Bouluda!Francouzský šéfkuchař Daniel Boulud napsal knihu Dopisy mladému kuchaři, ve které sepsal rady pro své imaginární mladší já. Co by mu doporučil? Práce v gastruŠéfkuchařka Jana Jelič zdraví z Brightonu. Co všechno zažívá v Silu?<strong>Jana Bilíková vyrazila na stáž do Sila, první zero waste restaurace v Británii. Jak to vypadá v praxi? Co se děje v gastru10 pravd a mýtů o michelinských hvězdáchŠeptá se, že inspektoři protežují francouzské podniky, schválně shazují příbory, potrpí si na naškrobené ubrusy i obsluhu... A jak je to doopravdy? Osobnosti gastronomieBývalý mluvčí Michelinu: Honit se za hvězdou? Vše má vyplynout přirozeněExkluzivní rozhovor Jany Bilíkové s Danielem Cahelem, bývalým tiskovým mluvčím Michelinu.
Práce v gastru10 + 1 věc, ze kterých kuchaři šílíJak nás kuchaře přivést na pokraj nervového zhroucení. Zn.: Snadno a rychle.
Práce v gastruCo se děje v gastruJako tajný agent. Stojí práce michelinského komisaře opravdu za to?Co všechno obnáší hodnocení restaurací pro Michelin?
Práce v gastruPráci v Esce jsem našel díky InstagramuKdyž Quang Huy Le začal vařit v Esce, neměl žádnou zkušenost z kuchyně. Co se za rok naučil?
Práce v gastru10 rad mladému kuchaři. Inspirujte se u Daniela Bouluda!Francouzský šéfkuchař Daniel Boulud napsal knihu Dopisy mladému kuchaři, ve které sepsal rady pro své imaginární mladší já. Co by mu doporučil?
Práce v gastruŠéfkuchařka Jana Jelič zdraví z Brightonu. Co všechno zažívá v Silu?<strong>Jana Bilíková vyrazila na stáž do Sila, první zero waste restaurace v Británii. Jak to vypadá v praxi?
Co se děje v gastru10 pravd a mýtů o michelinských hvězdáchŠeptá se, že inspektoři protežují francouzské podniky, schválně shazují příbory, potrpí si na naškrobené ubrusy i obsluhu... A jak je to doopravdy?
Osobnosti gastronomieBývalý mluvčí Michelinu: Honit se za hvězdou? Vše má vyplynout přirozeněExkluzivní rozhovor Jany Bilíkové s Danielem Cahelem, bývalým tiskovým mluvčím Michelinu.