Práce v gastruJak na stáž? Letenky, ubytování a baleníStáž ve vysněné restauraci máte domluvenou! A teď je čas řešit letenky a balit! Co se děje v gastruEnigma: 700 m² pro 24 lidíJeště ani neotevřeli, a už mají 2500 rezervací. Jak to bratři Adriovi, zakladatelé legendárního El Bulli, dělají? Práce v gastruRoman Vaněk: Kde lidé berou odvahu hodnotit restaurace? Rozhovor šéfkuchařky Jany Jelič s Romanem Vaňkem nejen o jeho cestě českou gastronomii. Co se děje v gastruOd Escoffiera k RedzepimuJak se stalo, že se gastronomie posunula od přísných pravidel francouzské kuchyně s těžkými omáčkami a naškrobenými ubrusy až k uvolněným severským bistrům, kde se cítíte jako doma? A kdo tu proměnu způsobil? Co se děje v gastruJak kuchařům pomáhají technologie?S Janou Bilíkovou o „vědeckých“ přístrojích v kuchyni, síle sociálních médií i nadcházejících trendech Osobnosti gastronomieRád vařím v lese, říká kuchař z michelinského FävikenuExkluzivní rozhovor s Peeterem Pihelem, zástupcem šéfkuchaře ve švédském Fävikenu. Práce v gastruJak se dostat na stáž? Fáze č. 1: DomlouváníPár věcí, které by se mi bývaly hodily vědět, než jsem poprvé vyrazila na zahraniční stáž. Co se děje v gastruJe molekulární kuchyně mrtvá?<strong>Jana Bilíková se zamýšlí nad tím, co bude následovat.
Práce v gastruJak na stáž? Letenky, ubytování a baleníStáž ve vysněné restauraci máte domluvenou! A teď je čas řešit letenky a balit!
Co se děje v gastruEnigma: 700 m² pro 24 lidíJeště ani neotevřeli, a už mají 2500 rezervací. Jak to bratři Adriovi, zakladatelé legendárního El Bulli, dělají?
Práce v gastruRoman Vaněk: Kde lidé berou odvahu hodnotit restaurace? Rozhovor šéfkuchařky Jany Jelič s Romanem Vaňkem nejen o jeho cestě českou gastronomii.
Co se děje v gastruOd Escoffiera k RedzepimuJak se stalo, že se gastronomie posunula od přísných pravidel francouzské kuchyně s těžkými omáčkami a naškrobenými ubrusy až k uvolněným severským bistrům, kde se cítíte jako doma? A kdo tu proměnu způsobil?
Co se děje v gastruJak kuchařům pomáhají technologie?S Janou Bilíkovou o „vědeckých“ přístrojích v kuchyni, síle sociálních médií i nadcházejících trendech
Osobnosti gastronomieRád vařím v lese, říká kuchař z michelinského FävikenuExkluzivní rozhovor s Peeterem Pihelem, zástupcem šéfkuchaře ve švédském Fävikenu.
Práce v gastruJak se dostat na stáž? Fáze č. 1: DomlouváníPár věcí, které by se mi bývaly hodily vědět, než jsem poprvé vyrazila na zahraniční stáž.
Co se děje v gastruJe molekulární kuchyně mrtvá?<strong>Jana Bilíková se zamýšlí nad tím, co bude následovat.