Microgreens: Jak je pěstovat a používat?
Víc než jen ozdoba na talíři! Jak se pěstuje mikrozelenina – a proč ji pustit do kuchyně?
Jednou za čas vám pošleme výběr článků. Žádný spam – jen to nejchutnější.
Jsme lidé z Ambiente. Dělíme se s vámi o to, co víme, kde se učíme a inspirujeme – a řekneme vám, proč naše maso chutná jinak nebo za jaké dodavatele dáme ruku do ohně. Co si dáte?
Chcete se na něco zeptat? Máte nápad na článek? Ozvěte se nám!
Víc než jen ozdoba na talíři! Jak se pěstuje mikrozelenina – a proč ji pustit do kuchyně?
Hledáte přesný a zároveň jednoduchý recept na domácí filtrovanou kávu? Už nemusíte, sepsali jsme ho!
Jak se tradičně komponuje český chlebíček – a čím ho přiblížit k dokonalosti?
Rybí polévka se šafránem, telecí řízek v panko strouhance, kapr s křenem a slaninou… Co (a jak) vaří šéfkuchaři o Vánocích?
Slavnostní hostina vyžaduje výjimečný dekor! Jak si vánočně ozdobit stůl – a prostor okolo něj?
Sladká, acidní, zemitá, oříšková, nebo snad karamelová se svěžími tóny limetek? Naučte se rozpoznávat chuťový profil káv jako profesionálové!