Co si pustit v únoru na Netflixu?

11. února 2020
Foto: Collider
Někdo drží suchej únor, někdo si užívá masopustního hodování. A Netflix k tomu servíruje pořádnou porci soutěží, filmů a seriálů o jídle.

The Chef Show

Energický seriál plný vaření a sdílení už možná znáte. 19. února se jeho tvůrci – herec, režisér a spisovatel Jon Favreau a šéfkuchař Royi Choy – vydají na další výpravu za neuvěřitelným jídlem, které budou ve třetí sérii připravovat, a hlavně ochutnávat s přáteli z gastronomie i Hollywoodu.

View post on Instagram
 

Restaurants on the Edge

28. února spustí Netflix kanadskou televizní show, ve které tři odborníci na jídlo a design cestují po světě, aby postavili na nohy koncepty v úžasných lokalitách, propojili je s místní kulturou a proměnili jejich geografický potenciál v gastronomický úspěch.

View post on Instagram
 

Crazy Delicious

V porotě zbrusu nové soutěže sedí „bohové jídla“ Heston Blumenthal, Niklas Ekstedt a Carla Hall – v bílých oblecích a ve studiu, které připomíná říši divů. Stejně jako soutěžní jídla od amatérských kuchařů, která musí být kreativní a šílená: „Od soutěžících očekáváme pokrmy, které výtečně chutnají, ale zároveň jsou vizuálně působivé a vzbuzují emoce i nostalgii. A to je těžké,“ říká Heston o seriálu, který vás už brzy přenese z obýváku do světa jedlých experimentů.

French Toast

Jestli nemáte plány na Valentýna, můžete si dát k večeři „Francouzský toast“ – romantický film o rodinném receptu a hledání sourozenců, o šéfkuchaři, knize a osudovém setkání.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=154&v=ho62YpljxZ4&feature=emb_logo

The Mind of a Chef

Jeden z nejsledovanějších kousků z produkce Anthonyho Bourdaina, který vás vezme na výlet do myslí i kuchyní známých šéfkuchařů, opustí Netflix. Neděje se tak poprvé, ale tentokrát mizí z nabídky definitivně, a tak máte do konce února poslední šanci načerpat z povedených sérií cenné rady, recepty a informace o surovinách, technikách i práci v kuchyni.

Nestačí vám to? Podívejte se na další seriály, se kterými se z prokrastinace stává bohulibá činnost!

Zdroj: Fine Dining Lovers, Netflix

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.