NNStředoevropská kuchyněOsobnosti gastronomie„Potřebujeme víc hospod, které zachovávají autentickou tradici,“ říká v rozhovoru šéfkuchařka Ana RošRozhovor se slovinskou šéfkuchařkou Anou Roš z michelinské restaurace Hiša Franko. NNVzděláváme seStředoevropská kuchyněRakousko pohledem šéfkuchařů z Lokálů. Čím se inspirují pro českou kuchyni?Odjet z Prahy do Salcburska se vyplatí. Šéfkuchaři z Lokálů vědí proč! Osobnosti gastronomie„Česká gastronomie od socialismu výrazně rozkvetla,“ ohlíží se v rozhovoru Tomáš KarpíšekJak se správně chybuje? A jakými klíči se odemykají nové restaurace Ambiente? Nejen o tom v rozhovoru s Tomášem Karpíškem. NNCo se děje v gastruStředoevropská kuchyněSpolek Nová česká vznikl pro budoucnost české kuchyněSpolek Nová česká chce povznést místní tradici a gastronomii. Ke spolupráci vyzývá celou českou zem. NNStředoevropská kuchyně„Domácí receptáře jsou nejcennějším zdrojem informací o české kuchyni,“ říká historička Jitka SobotkováDomácí vaření přiživuje tradici naší kuchyně stejně jako sezonnost na menu restaurací. Nejen o tom jsme mluvili s Jitkou Sobotkovou z Národního zemědělského muzea. NNInovace a výzkumPrůvodce českou zeleninou aneb Výprava šéfkuchařů za farmářiReportáž z českých farem. Naplněná fotkami a vzkazy pro místní gastronomii. Práce v gastruChef patron – šéf, který kormidluje hospodu a podporuje týmKomu přísluší role chef patrona a co takové „patronství“ obnáší v praxi? NNVzděláváme seOsobnosti gastronomie„Nejlepší restaurace na světě neexistuje,“ říká v rozhovoru šéfkuchař Jan HartwigRozhovor se šéfkuchařem Janem Hartwigem z mnichovské restaurace JAN. O kuchařství, cílevědomosti a podnikání v gastronomii.
NNStředoevropská kuchyněOsobnosti gastronomie„Potřebujeme víc hospod, které zachovávají autentickou tradici,“ říká v rozhovoru šéfkuchařka Ana RošRozhovor se slovinskou šéfkuchařkou Anou Roš z michelinské restaurace Hiša Franko.
NNVzděláváme seStředoevropská kuchyněRakousko pohledem šéfkuchařů z Lokálů. Čím se inspirují pro českou kuchyni?Odjet z Prahy do Salcburska se vyplatí. Šéfkuchaři z Lokálů vědí proč!
Osobnosti gastronomie„Česká gastronomie od socialismu výrazně rozkvetla,“ ohlíží se v rozhovoru Tomáš KarpíšekJak se správně chybuje? A jakými klíči se odemykají nové restaurace Ambiente? Nejen o tom v rozhovoru s Tomášem Karpíškem.
NNCo se děje v gastruStředoevropská kuchyněSpolek Nová česká vznikl pro budoucnost české kuchyněSpolek Nová česká chce povznést místní tradici a gastronomii. Ke spolupráci vyzývá celou českou zem.
NNStředoevropská kuchyně„Domácí receptáře jsou nejcennějším zdrojem informací o české kuchyni,“ říká historička Jitka SobotkováDomácí vaření přiživuje tradici naší kuchyně stejně jako sezonnost na menu restaurací. Nejen o tom jsme mluvili s Jitkou Sobotkovou z Národního zemědělského muzea.
NNInovace a výzkumPrůvodce českou zeleninou aneb Výprava šéfkuchařů za farmářiReportáž z českých farem. Naplněná fotkami a vzkazy pro místní gastronomii.
Práce v gastruChef patron – šéf, který kormidluje hospodu a podporuje týmKomu přísluší role chef patrona a co takové „patronství“ obnáší v praxi?
NNVzděláváme seOsobnosti gastronomie„Nejlepší restaurace na světě neexistuje,“ říká v rozhovoru šéfkuchař Jan HartwigRozhovor se šéfkuchařem Janem Hartwigem z mnichovské restaurace JAN. O kuchařství, cílevědomosti a podnikání v gastronomii.