Osobnosti gastronomie„Fine dining má pevné místo v české gastronomii,“ říká v rozhovoru šéfkuchař Martin ŠtanglJaký byl první rok po otevření restaurace Štangl, co přináší fine dining společnosti – a proč je dobré někdy o tom zapochybovat?Než začnete vařit Zelenina, maso i mléčné výrobky. Vybrali jsme 13 českých farmářů, které byste měli znátŠéfkuchaři z Ambiente podnikli výlet za českými farmáři. A za tyhle by dali ruku do ohně.NNInovace a výzkumSoutěž o budoucnost! Studenti hledali řešení, jak zlepšit spolupráci kuchařů a farmářůJak propojit gastronomii s farmáři v okolí Prahy? Nejlepší odpověď zvítězila v 5. ročníku soutěže Management Consulting Challenge.NNVzděláváme seČeská stračena, hovězí jazyk a křenová omáčka. Zveme vás ke kořenům české kuchyněPřinášíme reportáž z akce Ke kořenům, která zkoumá kulinární dědictví a vzdělává profesionály z gastronomie.NNOsobnosti gastronomieStředoevropská kuchyně„Gastronomie musí vykročit směrem k zemědělcům. Opačně to nefunguje,“ tvrdí šéfkuchařka Rebecca Clopath ze ŠvýcarskaRozhovor se šéfkuchařkou a farmářkou Rebeccou Clopath. Nejen o tom, jak se vaří v Alpách.MMOsobnosti gastronomieZe života řezníků„Zkušenosti jsou tím nejcennějším, co můžeme odkázat mladé generaci,“ říká Vlasta Lacina JirošV Ambiente pracuje 28 let, a to si zaslouží rozhovor!NNOsobnosti gastronomieStředoevropská kuchyně„Když se řekne tradice, vybaví se mi nejprve místní produkty a jejich výrobci,“ uvažuje slovenský šéfkuchař Jozef BrezaRozhovor o respektu k Tatrám, o sebemotivaci v kuchyni, pečených pirozích a tradici, která má zůstat tím, čím je.PNPNStředoevropská kuchyněGastro výletyGastro průvodce Slovenskem: Kde si nejvíc pochutnáte a co vás může inspirovat?Kreativní šéfkuchaři Ambiente vyrazili na Slovensko – za kolegy z restaurací, farmáři, vinaři… a za tradicí středoevropské kuchyně. Co se dozvěděli a kam by vás poslali na jídlo?
Osobnosti gastronomie„Fine dining má pevné místo v české gastronomii,“ říká v rozhovoru šéfkuchař Martin ŠtanglJaký byl první rok po otevření restaurace Štangl, co přináší fine dining společnosti – a proč je dobré někdy o tom zapochybovat?
Než začnete vařit Zelenina, maso i mléčné výrobky. Vybrali jsme 13 českých farmářů, které byste měli znátŠéfkuchaři z Ambiente podnikli výlet za českými farmáři. A za tyhle by dali ruku do ohně.
NNInovace a výzkumSoutěž o budoucnost! Studenti hledali řešení, jak zlepšit spolupráci kuchařů a farmářůJak propojit gastronomii s farmáři v okolí Prahy? Nejlepší odpověď zvítězila v 5. ročníku soutěže Management Consulting Challenge.
NNVzděláváme seČeská stračena, hovězí jazyk a křenová omáčka. Zveme vás ke kořenům české kuchyněPřinášíme reportáž z akce Ke kořenům, která zkoumá kulinární dědictví a vzdělává profesionály z gastronomie.
NNOsobnosti gastronomieStředoevropská kuchyně„Gastronomie musí vykročit směrem k zemědělcům. Opačně to nefunguje,“ tvrdí šéfkuchařka Rebecca Clopath ze ŠvýcarskaRozhovor se šéfkuchařkou a farmářkou Rebeccou Clopath. Nejen o tom, jak se vaří v Alpách.
MMOsobnosti gastronomieZe života řezníků„Zkušenosti jsou tím nejcennějším, co můžeme odkázat mladé generaci,“ říká Vlasta Lacina JirošV Ambiente pracuje 28 let, a to si zaslouží rozhovor!
NNOsobnosti gastronomieStředoevropská kuchyně„Když se řekne tradice, vybaví se mi nejprve místní produkty a jejich výrobci,“ uvažuje slovenský šéfkuchař Jozef BrezaRozhovor o respektu k Tatrám, o sebemotivaci v kuchyni, pečených pirozích a tradici, která má zůstat tím, čím je.
PNPNStředoevropská kuchyněGastro výletyGastro průvodce Slovenskem: Kde si nejvíc pochutnáte a co vás může inspirovat?Kreativní šéfkuchaři Ambiente vyrazili na Slovensko – za kolegy z restaurací, farmáři, vinaři… a za tradicí středoevropské kuchyně. Co se dozvěděli a kam by vás poslali na jídlo?