Co si užít za 1500 Kč v Ambiente?

8. prosince 2020
Foto: Honza Zima
Oběd v michelinské restauraci, degustační výlet do Itálie nebo francouzská snídaně uprostřed Prahy. Kupte dárkovou poukázku do Ambiente za 1500 Kč a dopřejte svým blízkým radost z dobrého jídla.

2x churrasco v Brasileiru

Ochutnejte atmosféru rozpáleného São Paula a temperamentní chuť Brazílie. V Brasileiru Slovanský dům vám naservírují celou přehlídku předkrmů, sushi a salátů, a především brazilské churrasco – různé druhy masa grilované na ohni, které vám passadoři odkrajují z jehel přímo na talíř. Nezapomeňte si objednat caipirinhu!

Cena: 895 Kč za osobu, při platbě do 18:00 ve všední den 645 Kč za osobu

View post on Instagram
 

2x snídaně v Café Savoy

Francouzská snídaně v Praze? Proč ne! V Café Savoy se můžete přenést třeba do Paříže – elegantní kavárenskou atmosféru podtrhne croissant plněný míchanými vejci a lanýžem, vepřová salsiccia, hranolky, listový salát, francouzský toust s jablky a javorovým sirupem. A taky pomalé café au lait a sklenice pomerančové šťávy. To všechno vám samozřejmě zabalí i s sebou – anebo můžete vyzkoušet snídaňový set na doma.

Cena: 2x 498 Kč + větrníky k odpolední kávě (200 Kč) + bochník žitného chleba (100 Kč) Varianta 2: snídaňový set na doma pro 2 za 498 Kč

View post on Instagram
 

2x degustace v Pizze Nuova

Margherita bufala, quattro formaggi, nebo capricciosa? Anebo spíš těstoviny? Je to dilema, ale v Pizze Nuova vám usnadní rozhodování. V rámci degustace Kampánie totiž ochutnáte všechno! Po delikatesách z předkrmového baru vám na talíř naloží nejrůznější druhy neapolské pizzy i domácích těstovin.

Varianta 2: Pokud se vám nechce z domova, vsaďte na zaručenou kombinaci pro dva. Nechte si přivézt Antipasti box s výběrem uzenin a sýrů a dvěma chlazenými pizzami Margherita, které si sami dopečete, stačí 6 až 7 minut. Do objednávky přidejte i vyhlášené tiramisu a prosecco U Nick!

Cena: 675 Kč za osobu (po 18 h. a o víkendech)

View post on Instagram
 

Italské menu pro 2 z Pasta Frescy

Kuchaři z Pasta Frescy vám připravili balíček se surovinami, ze kterých vystřihnete večeři jako profík – od předkrmu až po dezert! Na menu Porcini pro dva je výběr uzenin a sýrů, tagliatelle s omáčkou z hřibů a smetany, karamelizovanými vlašskými ořechy a sýrem Gran Moravia + výtečné tiramisu. Lahev skvělého italského vína máte v ceně!

Cena: 1468 Kč

View post on Instagram
 

Michelinský oběd

Výjimečný chuťový zážitek si odnesete z restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, ve které na podzim nově začali podávat také obědy. Zajděte si na tříchodové polední menu nebo na večeři – anebo si nechte denní nabídku zabalit s sebou. Hovězí tatarák s chlebovou oplatkou, koprovka s loupanou plecí a bramborem nebo dýňové cappuccino s uzenou smetanou vám připomenou, jak bohatá a kreativní umí být česká kuchyně. V Haštalské ji připravují z těch nejlepších surovin od českých zemědělců a farmářů.

Cena: 590 až 890 za tříchodové polední menu, podle toho, které hlavní jídlo si vyberete. Pětichodová večeře vyjde na 1800 Kč.

Varianta 2 – menu na doma: třeba hovězí tatarák za 400 Kč + dýňové cappuccino za 80 Kč + koprovka za 475 Kč + lahev vína za 525 Kč

View post on Instagram
 

Večeře na doma z Kantýny

Kdo má pořád dokolečka vymýšlet rodinné večeře? Tentokrát to nechte na Kantýně: stavte se pro 4 burgery z vyzrálého hovězího, s hořčicí, okurkou, červenou cibulí a horským sýrem z Krasolesí – a rovnou si vezměte i něco na druhý den. Třeba už obalené řízky z krkovice, které si doma jen usmažíte. PS: Mají tu božské buchtičky s krémem.

Cena: 4x 185 Kč za burgery se sýrem + 4x 128 Kč za řízky + 4x 65 Kč za buchtičky s vanilkovým krémem (dezertní porce)

View post on Instagram
 

Oběd i večeře z Pastacaffé

Sestavte si vlastní tříchodové menu – na úvod třeba mozzarellu di bufala, jako hlavní chod hovězí tagliatu s rozmarýnem a sýrem stracciatella a nakonec malinové mascarpone s piškoty. Z vitríny si pak ještě vyberte něco sladkého na odpoledne. Další možnost? Balíček surovin, například na spaghetti Ambiente, se kterým snadno vykouzlíte večeři pro dva.

Cena: 2x mozzarella za 225 Kč + hovězí tagliata za 385 Kč + malinové mascarpone za 115 Kč + + dezert z vitríny (cca 80 Kč)

Na doma: balíček surovin pro dva za 405 Kč + víno za 455 Kč + dezerty za 250 Kč

View post on Instagram
 

Nákup v Našem mase

Odneste si z Našeho masa všechno, co potřebujete ke slavnostnímu obědu. Zvlášť teď v zimě oceníte poctivý hovězí vývar – a po polévce může následovat naložená vepřová kýta s bylinkami na pomalé pečení, podávaná s bramborem a zeleninovým salátem. Do tašky se vám určitě vejde i výběr sušeného masa, půl kila Pražské šunky z přeštíka a chleba z Esky – ano, ten tu taky prodávají!

Cena: 1 litr hovězího vývaru za 190 Kč + 1 kg vepřové kýty s bylinkami za 620 Kč + výběr salámů a šunky (balení stojí od 58 do 213 Kč, podle druhu a gramáže) + bochník chleba 33 z Esky za 85 Kč

View post on Instagram
 

Dlouhá snídaně pro dva v Esce

Zajděte si do Esky na brunch pro dva a dopřejte si pomalé dopoledne u stolu, na který vám kuchaři pošlou to nejlepší z kuchyně i pekárny – loupák, vejce, zeleninu, smetánek s ovocem, ale taky proslulou fermentovanou pšenici s houbami, čerstvý chleba a špek. Dopřejte si taky výběrovou kávu a při odchodu si nechte zabalit kousek radosti na doma, třeba bochník chleba, máslo z farmy Struhy a libečkovou sůl a alespoň dvě vyhlášené buchty.

Cena: cca 1147 Kč (snídaně Eska a Karlín 693 Kč, bochník chleba: 85 Kč, káva: cca 130 Kč, máslo: 68 Kč, libečková sůl: 55 Kč, buchty: 2x 58 Kč)

View post on Instagram
 

Dárkové karty jsou k dostání online nebo v kterékoli restauraci Ambiente. Můžete je nabít libovolnou částkou od 300 Kč a předplatit vašim blízkým návštěvu nebo konkrétní zážitek v jednom z jejich oblíbených podniků. Pokud nakoupíte nad 2000 Kč, dostanete za každou tisícovku stokorunu navíc.

Vánoce (nejen) pro náročné jedlíky

Vydejte se na vánoční nákupy do e-shopu Jídlo a radost. Můžete si tam objednat spoustu originálních dárků spojených s dobrým jídlem a pitím nebo zážitek v restauracích Ambiente.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.