Dárky do obálky: Naservírujte pod stromeček zážitek!

13. prosince 2022
Foto: Barbora Jiranová
Není poukaz jako poukaz! Naše tipy na dárky neznačí nedostatek fantazie, ale naopak příslib nevšedního zážitku. Všechny navíc pořídíte online nebo v Klubu Ambiente v centru Prahy.

Dárková karta Ambiente

Karta nabitá na libovolnou hodnotu je ideální dárek pro nerozhodné nebo náročné kamarády a rodinné příslušníky. Funguje jako klasická platební karta a dá se využít najednou i na několikrát, v kterékoli restauraci – zkrátka dokud obarovaný neprojí všechny peníze.

Zážitek v Ambiente

Znáte libůstky svých blízkých a víte přesně, co jim udělá radost? Tak právě vám se bude hodit poukázka na konkrétní zážitek v restauracích Ambiente. Fanoušky italské kuchyně potěší degustace v Pizze Nuova, masaře zase churrasco v Brasileiru, nákup v Našem mase nebo tříchodové menu v Čestru. Kamarády, kteří mají slabost pro sladké, pošlete na degustaci dezertů do Myšáka a snídaňové nadšence na snídani do Café Savoy nebo na brunch do Esky.

View post on Instagram
 

Michelinský zážitek v La Degustation Bohême Bourgeoise

Vánoční hvězda potěší, ale co teprve hvězda michelinská! Večeře v restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise je dárek pro pravé fajnšmekry. Šéfkuchař Oldřich Sahajdák a jeho tým pracují s lokálními surovinami, v kuchyni se inspirují postupy staročeských kuchařek – a na talíře skládají příběhy, které vaši blízcí jen tak nezapomenou!

View post on Instagram
 

Metr piv

Metr piv rovná se 9 hladinek v Lokále, a tedy ideální dárek pro milovníky pečlivě ošetřeného piva. Pokud nemáte v rodině nebo mezi kamarády nikoho, kdo křupne 9 hladinek najednou, žádný problém – na propití může být žíznivých víc. Poukaz platí na jednu návštěvu v kterémkoli z pražských Lokálů, ale také v Brně a Plzni.

Škola čepování

Když jdete na pivo, vaši kamarádi vždycky hodí přísné oko na výčepního a detailně kontrolují techniku čepování? V tom případě je nadchne Škola čepování piva, kde se naučí vše o výčepním řemesle. Mistři výčepní jim ukážou, jak čepovat hladinku, šnyt i mlíko. K tomu přidají informace o výčepním zařízení i péči o pivo – a nejednu historku z hospodského života z pohledu výčepního.

Pražská pivní zoo

Procházka Prahou, jakou jste nezažili – tahle túra potěší nejen přespolní, ale i rodilé Pražáky, protože se zaručeně dozvědí něco nového i o místech, kolem kterých chodí každý den. Pětihodinová procházka se táhne částí „pražské zoo“ – nejslavnějšími lokály Malé Strany, Starého i Nového Města. Vede přes Karlův most až na Hrad a nabízí spoustu zajímavých historek, občerstvení, a hlavně pivo, které si v závěru načepují sami účastníci. Trasu zvládne úplně každý – měří zhruba tři kilometry a jde se pořád z kopce!

Poukaz na kurz v Umu

Poukázkou na kurz v novém prostoru vzdělávacího centra Um rozzáříte oči každému amatérskému kuchaři, cukráři, milovníku kávy i piva! V kuchyni, u výčepu a kávovaru čekají profíci z podniků Ambiente – připraveni předat ty nejdůležitější znalosti ze svého oboru. Darovat můžete například kurz latte artu s baristou Ondrou Štoklem či kuchařský kurz pod vedením kreativních šéfkuchařů Ambiente, šéfkuchaře Esky Martina Štangla nebo mistra řezníka Fandy Kšány. V nabídce najdete půlden s cukrářem Myšáka Lukášem Pohlem, který prozradí triky na dokonalé větrníky i dorty.

View post on Instagram
 

Kurz na sto způsobů

Nevíte, který kurz by si vaši blízcí vyzkoušeli nejraději, nebo si nejste jistí, kdy budou mít čas? Věnujte jim otevřenou poukázku nabitou na určitou hodnotu, a obdarovaný si už vybere sám. Zbylou částku může případně utratit v restauracích Ambiente.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.