PodnikyKuchyněReceptyKrok za krokem: Holanďák z LokálůCo všechno musí v kuchyni proběhnout, než do něj říznete na talíři? LidéPodnikyZ brigádníka generálním manažerem: Jak se vypracovat v gastronomii?Někdy to jde rychleji, než byste si mysleli!LidéPodnikyPitíJedinečnostiJak sládek Lukáš Tomsa z pivovaru Dva kohouti vařil v Americe české pivoČeský chmel a americké technologie – jak to jde dohromady? Uvidíme na Craft Brewers Conference v Las Vegas!PodnikyLidéKuchyněManažer Dávid Habina ze Štanglu: Stáž v michelinském Hidu mi ukázala, že jdeme správným směremNa stáže nejezdí jen kuchaři. Svůj význam mají i pro manažery. Proč je dobré vystoupit z komfortní zóny a vyjet do neznáma?MMGrilováníPartieJak grilovat japonské wagyu: na vysoké steaky zapomeňteStačí mu chvilka a rozplyne se na jazyku!MMReceptyMilujeme dobré masoSekaná z Lokálu: rodinný oběd i svačina na výletJak namíchat maso, aby byla sekaná měkká a šťavnatá?MMMilujeme dobré masoReceptyTelecí saltimbocca: klasický recept z Pasty FrescyItalská klasika s omáčkou z vína Marsala!KuchyněReceptyO poklad kuchyně české: rajská omáčkaZahrajte si s námi. Kdo uvaří lepší rajskou?
PodnikyKuchyněReceptyKrok za krokem: Holanďák z LokálůCo všechno musí v kuchyni proběhnout, než do něj říznete na talíři?
LidéPodnikyZ brigádníka generálním manažerem: Jak se vypracovat v gastronomii?Někdy to jde rychleji, než byste si mysleli!
LidéPodnikyPitíJedinečnostiJak sládek Lukáš Tomsa z pivovaru Dva kohouti vařil v Americe české pivoČeský chmel a americké technologie – jak to jde dohromady? Uvidíme na Craft Brewers Conference v Las Vegas!
PodnikyLidéKuchyněManažer Dávid Habina ze Štanglu: Stáž v michelinském Hidu mi ukázala, že jdeme správným směremNa stáže nejezdí jen kuchaři. Svůj význam mají i pro manažery. Proč je dobré vystoupit z komfortní zóny a vyjet do neznáma?
MMGrilováníPartieJak grilovat japonské wagyu: na vysoké steaky zapomeňteStačí mu chvilka a rozplyne se na jazyku!
MMReceptyMilujeme dobré masoSekaná z Lokálu: rodinný oběd i svačina na výletJak namíchat maso, aby byla sekaná měkká a šťavnatá?
MMMilujeme dobré masoReceptyTelecí saltimbocca: klasický recept z Pasty FrescyItalská klasika s omáčkou z vína Marsala!