Jak si vychutnat Pražskou šunku? Složte z ní sendvič podle Našeho masa

Cíl, trasa a dobrý sendvič. Ingredience, které nesmí chybět na žádném výletě. A jestli nejste zrovna horalové, sendvič s Pražskou šunkou poslouží jako rychlý oběd nebo svačina do práce či do školy. A jak ho složit? Z kvalitních surovin!
Vzhůru pro kvalitní maso

Hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle vlastních receptur. Řeznictví Naše maso je místem pro všechny, kteří hledají kvalitní maso od tuzemských chovatelů. A pokud nemůžete dorazit do naší prodejny v Dlouhé ulici, nakupte si online.
Suroviny na 2 sendviče
- 180 g Pražské šunky na plátky
- 2 plátky kvalitního toustového chleba
- lžička másla
- 4 plátky nakládaných okurek
- 2 lžičky dijonské majonézy (majonéza smíchaná se lžičkou dijonské hořčice)
- Plátky Pražské šunky opečte na kousku másla a stejně tak opečte krajíce toustového chleba, pěkně dokřupava.
- Na první plátek chleba namažte dijonskou majonézu a na ni naskládejte část plátků opečené šunky.
- Zbytek šunky dejte na druhý plátek toustového chleba a na ni pak plátky okurek.
- Obě půlky přiklopte k sobě a zabalte do ubrousku, pečicího papíru nebo použijte svou oblíbenou svačinovou krabičku.
Další inspirace na cesty
Výlet či dlouhý den vám zpříjemní také další recepty z našeho blogu:
- Smaženka a french toast z Esky
- Jednoduchý recept na mandlový croissant od Kalendů
- Sendvič s pastrami z Našeho masa
- Sendvič s hovězím hrudím z Našeho masa
Jak zabalit sendvič, aby držel v celku?
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.