MMRecepty s masemVnitřnostiJátrová paštika z Našeho masa. Chcete recept?Co se děje v gastruSekaná: kavárna s módním butikem, nový kurz sushi a karlínské bruncheŠtědrá porce novinek z gastro scény.PPČepování pivaCo dal Lokál pivnímu světu?Čím Lokál obohatil pivní kulturu za 15 let své existence?PPKam v PrazeKam vyrazit po návštěvě galerie?Gastro procházka proložená designem a historií.VínoTip sommeliera z Čestru: Barolo k vysoké roštěné, moravskou Frankovku ke květové špičceVinné párování pro velké i příležitostné masaře.MMVaření s masemDrůbežNovinka ve skle! Vyzkoušejte doma kuře na paprice z LokáluRecept na kuře na paprice – i jeho nejrychlejší verzi.PPPPPití pivaHospodská historieNováčci bez praxe a čochtan na čepu. Vzpomínáme na otvíračku Lokálu Dlouhááá15+1 zajímavost nejen pro štamgasty a pamětníky.PPGastro výletyKam v Brně pro maso? 5 tipů na řeznictví, která vás nezklamouMasem provoněné Brno.
Co se děje v gastruSekaná: kavárna s módním butikem, nový kurz sushi a karlínské bruncheŠtědrá porce novinek z gastro scény.
VínoTip sommeliera z Čestru: Barolo k vysoké roštěné, moravskou Frankovku ke květové špičceVinné párování pro velké i příležitostné masaře.
MMVaření s masemDrůbežNovinka ve skle! Vyzkoušejte doma kuře na paprice z LokáluRecept na kuře na paprice – i jeho nejrychlejší verzi.
PPPPPití pivaHospodská historieNováčci bez praxe a čochtan na čepu. Vzpomínáme na otvíračku Lokálu Dlouhááá15+1 zajímavost nejen pro štamgasty a pamětníky.