MMUzeninyRecepty s masemPřipravte si camping salát podle Našeho masaRetro salát podle receptury z řeznictví Naše maso. Slané pečeníSlaninoví šneci z houskového těsta: Z kvalitních surovin a podle receptu z Esky Výtečná slaná svačina, která je hotová za pár minut. Recept na oblíbenou chuťovku máme z pražské pekárny Eska. NNReceptyInovace a výzkumŠéfkuchaři v UMu testovali čočku nakyselo. Vyhrál historický recept od Viléma VrabceRecept na čočku nakyselo od slavného kuchaře Viléma Vrabce. NNStředoevropská kuchyněSurovinyBřezen v kuchyni: čerstvý salát, divoké byliny a syté postní pražmoO surovinách, tradicích i jídlech, která jsou právě v sezoně. Osobnosti gastronomieGastro výletyNejlepší šéfkuchaři Česka. Už jste o nich slyšeli?Čeští šéfkuchaři, které možná (ne)znáte, ale měli byste. Co se děje v gastruSekaná: matcha v Sensa Café, chilli omáčka z Baues a pivo jako národní dědictvíNové podniky v Praze a okolí. Co se na pražské gastro scéně urodilo v novém roce? Sladké pečeníReceptyKoblihy se žloutkovým krémem a ovocem z restaurace ČestrMasopustní specialita, která nadchne milovníky sladkého. MMWagyuCo se děje v gastruVepřové z přeštíkaWagyu mezi vepřovým? Český přeštík! Přesvědčte se o tom na česko-japonském pop-upu
MMUzeninyRecepty s masemPřipravte si camping salát podle Našeho masaRetro salát podle receptury z řeznictví Naše maso.
Slané pečeníSlaninoví šneci z houskového těsta: Z kvalitních surovin a podle receptu z Esky Výtečná slaná svačina, která je hotová za pár minut. Recept na oblíbenou chuťovku máme z pražské pekárny Eska.
NNReceptyInovace a výzkumŠéfkuchaři v UMu testovali čočku nakyselo. Vyhrál historický recept od Viléma VrabceRecept na čočku nakyselo od slavného kuchaře Viléma Vrabce.
NNStředoevropská kuchyněSurovinyBřezen v kuchyni: čerstvý salát, divoké byliny a syté postní pražmoO surovinách, tradicích i jídlech, která jsou právě v sezoně.
Osobnosti gastronomieGastro výletyNejlepší šéfkuchaři Česka. Už jste o nich slyšeli?Čeští šéfkuchaři, které možná (ne)znáte, ale měli byste.
Co se děje v gastruSekaná: matcha v Sensa Café, chilli omáčka z Baues a pivo jako národní dědictvíNové podniky v Praze a okolí. Co se na pražské gastro scéně urodilo v novém roce?
Sladké pečeníReceptyKoblihy se žloutkovým krémem a ovocem z restaurace ČestrMasopustní specialita, která nadchne milovníky sladkého.
MMWagyuCo se děje v gastruVepřové z přeštíkaWagyu mezi vepřovým? Český přeštík! Přesvědčte se o tom na česko-japonském pop-upu