Kurzy vaření, nože i parfém na míru. Tipy nejen na gastro dárky od lidí z Ambiente

Poprosili jsme šéfkuchaře, generální manažery, výčepní i lidi z placu a kanceláře, aby nám dali tipy na vánoční dárky. Pokud potřebujete inspiraci, jste tady správně.
Darujte zážitek v Ambiente

Pokud máte ve svém okolí nadšené jedlíky, nebo chcete, aby si vaši blízcí užili výjimečné chvíle, pozvěte je do některé z restaurací Ambiente.
Dárkovou kartu můžete nabít na jakoukoli částku nebo na hodnotu oblíbených zážitků v Ambiente – od brunche v Esce přes churrasco v Brasileiru až po degustační večeři v michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise.
Dárkovou kartu můžete nabít na jakoukoli částku nebo na hodnotu oblíbených zážitků v Ambiente – od brunche v Esce přes churrasco v Brasileiru až po degustační večeři v michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise.
František Skopec, kreativní šéfkuchař
- Kniha Unreasonable Hospitality od Willa Guidary – podle mě povinná četba pro každého. Guidara popisuje svůj příběh z Eleven Madison Parku – restaurace, kterou spolu s Danielem Hummem dovedl až na pozici jedné z nejlepších restaurací světa. Je to kniha o tom, jak udělat z obyčejné služby neobyčejnou – díky empatii, radosti a „nepřiměřené“ péči o lidi.
Tereza Gastová, PR manažerka
- mlýnek na kafe,
- pralinky ze Štanglu (pořídíte v Esce),
- předplatné do Divadla Na zábradlí,
- vánoční ozdoba Ryba Fugu,
- dárková sada olejů,
- sklenice na šumivé víno Květná
Petr Chylík, šéfkuchař Lokálu U Caipla
- výroba klobás s mistrem Málkem,
- předplatné do sauny,
- knížky
Zdeněk Oudes, generální manažer Marie B
- sardinky a lahev vína z Vin de Marie
Vojtěch Tesárek, fotograf
- cokoli z Ademi shop & cafe – ať už věci přímo od Ademi, nebo svíčky, olivový olej či matchu,
- poukaz na workshop Jak si poradit se základním servisem a údržbou kola,
- výroba vlastního parfému Scent Roche
Vlasta Lacina, šéf Amasa
- nože značek F. Dick nebo Giesser Messer,
- boty Vasky,
- kniha La Degustation Bohême Bourgeoise
Bára Kytková, redaktorka webu Jídlo a radost
Lucie Janečková, šéfová Institutu PIVO
- balíčky z produktů Ambiente: merch Lokálu, jídla ve skle, dobroty z Esky nebo Myšáka,
- karafy na whisky z českého křišťálu
Adla Truksa, e-mail marketing
- poukaz do salonu Outlá Kábrtová,
- lístky do Národního divadla s příslibem chlebíčku v Café Savoy (před) nebo drinku ve Forbíně (po),
- toolbox z Tokyo Tools
Anna Basiková, redaktorka webu Jídlo a radost
- poukázka do Booktherapy – třeba na kuchařky,
- six pack od Winegeeku,
- klíčenka Chlebíček z Bohémy
Rudolf Herman, generální manažer Štanglu
- společně strávený čas – třeba u pralinek ze Štanglu (pořídíte v Esce)
Kuba Zeman, fotograf
Anna Kolářová, PR manažerka
- zážitky: tour po Sapě, kurz v UMu, mushing (jízda se psím spřežením)
- kvalitní jedlé a pitné dárky:
- káva – třeba ta naše z Guatemaly,
- víno od oblíbeného vinaře,
- kvalitní olivový olej,
- plechovka sardinek nebo tuňáka,
- do kuchyně:
- microplane struhadlo,
- chefs knife (třeba Nože z vostra),
- prkénko z kvalitního dřeva,
- nerezová konvička na olivový olej,
- kniha La Degustation Bohême Bourgeoise
- na stolování:
- keramika z trhů (Gorka, Koller…),
- mísa z olivového dřeva,
- termoska (Kinto, Stanley, Hydro Flask),
- nožík Opinel/švýcarák
- KPZ od blízkého farmáře
- předplatné magazínů: Raketa, Standart, Babilon
- umění – třeba printy z PageFive
Yasmine Borůvková, redaktorka webu Jídlo a radost
- KOPR,
- sklenice na pivo na stopce z Květné,
- bylinné předplatné od Slezského bylinářství,
- keramika Bisqit
Soňa R. Hanušová, PR manažerka
- váza od Františka Jungvirta,
- cokoli z Ateliéru Šunčík,
- porcelánové talíře z kolekce Čert a Káča od Silky Gang,
- svíčky Perfumed Prague, třeba tahle
A co by vás ještě mohlo inspirovat?
Tereza Pospíšilová, generální manažerka Pultu
Kateřina Hollmannová, generální manažerka Esky Letná
- letenky, zážitky a poukazy do spa
Nikola Lechnýřová, HR Lokál
- knihy a skutečný dárek
Monika Hrabovská, manažerka Esky Karlín
- pro ženy cokoli od Ademi
Fanda Kšána
- gastro výlet kamkoli
Michal Svoboda, generální manažer Lokálu U Jiráta
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.


