Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Ambiente(4)

Průvodce Gault & Millau 2025 na dřevěném stolku, vedle koženého křesla.
  • Co se děje v gastru

Gurmáni, těšte se! Do Česka přichází nový světově uznávaný průvodce restauracemi

Princip fungování Gault&Millau spočívá v hodnocení restaurací na základě návštěv anonymních inspektorů.

  • Kam v Praze

Tučný čtvrtek: Pražský průvodce

  • M
  • M
České uzeniny s hořčičnou omáčkou, doplňky z chleba a dotekem lidské ruky.
  • Vaření s masem
  • Uzeniny

Vyvážený poměr tučného a libového masa: Jak se vyrábí párky z Našeho masa?

Nahlédněte s námi do zákulisí výroby Našeho párku.

Útulný interiér restaurace s dřevěnými stoly a židlemi, stěny zdobené nápisy a vzory.
  • Co se děje v gastru

Brno má svůj Lokál! Vítejte U Caipla

Hospodu U Caipla najdete na Kozí 3. Přijďte na pivo!