Teorie, tipy a trikyReceptyTrojobal, nádivky, těstoviny! Jak se vaří se strouhankou?Rohlíky, loupáky, chleba… Kolik druhů strouhanky znají kuchaři a jak si ji užít nejen v trojobalu? Sladké pečeníRecepty7 tipů od cukrářů – jak na čokoládovou polevu?Jak na dokonalou čokoládovou polevu? Cukráři radí, jak ji správně rozpustit, temperovat a nanést na dorty a dezerty. NNVzděláváme seCo se děje v gastruČím Paříž inspiruje Karpíška a spol.?Proč se lidi z branže jezdí inspirovat do Paříže a čím je fascinuje francouzská gastronomie? Co se děje v gastruJídlo, chleba, pivo. Zastavte se U Kalendů!V pražském Podskalí otevřela restaurace s pekárnou U Kalendů. Vedou ji zkušení lidé z Ambiente a propojují v ní kuchařské, pekařské a výčepní řemeslo. Co nabídnou hostům? Sladké pečeníRetro cukroví z Myšáka: Pražská koule s arašídy Návyková záležitost, která dosladí sváteční atmosféru. Jak se pečou legendární pražské koule v cukrárně Myšák? Práce v gastruHost má vždycky pravdu a prodělek je taky kšeftRozmluva s Tomášem Karpíškem – o přístupu k hostům, respektu a presumpci neviny, ale také o reklamaci, která nestojí restauraci zdaleka tolik jako ztráta důvěry u štamgastů. Teorie, tipy a trikyDřevo, oheň, ruce – 8 zajímavostí o peci na pizzuJak a čím se zatápí v peci na neapolskou pizzu? Ohřáli jsme se po boku pizzaiola, který mistrně ovládá recept, ale také oheň! Pro inspiraciŠťastné a lahodné aneb Čím letos obdarovat požitkáře?Dobře ochucené tipy na vánoční dárky, ze kterých se bude radovat každý milovník gastronomie. Kde začnete s vybíráním?
Teorie, tipy a trikyReceptyTrojobal, nádivky, těstoviny! Jak se vaří se strouhankou?Rohlíky, loupáky, chleba… Kolik druhů strouhanky znají kuchaři a jak si ji užít nejen v trojobalu?
Sladké pečeníRecepty7 tipů od cukrářů – jak na čokoládovou polevu?Jak na dokonalou čokoládovou polevu? Cukráři radí, jak ji správně rozpustit, temperovat a nanést na dorty a dezerty.
NNVzděláváme seCo se děje v gastruČím Paříž inspiruje Karpíška a spol.?Proč se lidi z branže jezdí inspirovat do Paříže a čím je fascinuje francouzská gastronomie?
Co se děje v gastruJídlo, chleba, pivo. Zastavte se U Kalendů!V pražském Podskalí otevřela restaurace s pekárnou U Kalendů. Vedou ji zkušení lidé z Ambiente a propojují v ní kuchařské, pekařské a výčepní řemeslo. Co nabídnou hostům?
Sladké pečeníRetro cukroví z Myšáka: Pražská koule s arašídy Návyková záležitost, která dosladí sváteční atmosféru. Jak se pečou legendární pražské koule v cukrárně Myšák?
Práce v gastruHost má vždycky pravdu a prodělek je taky kšeftRozmluva s Tomášem Karpíškem – o přístupu k hostům, respektu a presumpci neviny, ale také o reklamaci, která nestojí restauraci zdaleka tolik jako ztráta důvěry u štamgastů.
Teorie, tipy a trikyDřevo, oheň, ruce – 8 zajímavostí o peci na pizzuJak a čím se zatápí v peci na neapolskou pizzu? Ohřáli jsme se po boku pizzaiola, který mistrně ovládá recept, ale také oheň!
Pro inspiraciŠťastné a lahodné aneb Čím letos obdarovat požitkáře?Dobře ochucené tipy na vánoční dárky, ze kterých se bude radovat každý milovník gastronomie. Kde začnete s vybíráním?