Práce v gastru20 věcí, které jste měli vědět, než jste se stali kuchařemNěkteré zkušenosti se nedají předat. Musí se zažít! Na co vás mohli aspoň taktně upozornit, než jste si poprvé oblékli kuchařský rondon? BarU Kalendů mají kořalky na míru. Proč a jak vznikly?Jak se destiluje alkohol na míru konceptu a v čem spočívá unikátnost limitované edice kořalek? Co se děje v gastruFood trendy 2022Co se bude servírovat v roce 2022 a jaká témata pohnou gastronomií? Co se děje v gastruPředstavujeme Lokál U Jiráta v pražské Vodičkově uliciDalší z Lokálů je na světě! Proč dostal název U Jiráta a jaký tým navazuje na hospodskou tradici ve Vodičkově ulici? Práce v gastruTomáš Karpíšek po dvou letech covidu: Houževnatost nám pomáhá zdolávat překážkyOhlédnutí za rokem 2021 s Tomášem Karpíškem. Co se odehrálo v Ambiente a jaké vyhlídky má gastronomie v nejisté době? Co se děje v gastru9 + 1 nejoblíbenějších článků na Jídle a radostiCo jste si letos přečetli s největší chutí? MMReceptyRyby a mořské plodyKapr jinak: Zkuste ho připravit s ančovičkovou omáčkouZkuste letos kapra jinak! Recept a pár tipů navíc jsme se dozvěděli od Anny Vejvodové, šéfkuchařky kapří restaurace Thir. Práce v gastruOsobnosti gastronomiePostavit se do čela vlastního podniku je velký závazekRozhovor se šéfkuchařem Honzou Všetečkou – o návratu ke kořenům, o rajské z papiňáku i o tom, jak silný závazek cítí kuchař, když poprvé otevírá svoji restauraci.
Práce v gastru20 věcí, které jste měli vědět, než jste se stali kuchařemNěkteré zkušenosti se nedají předat. Musí se zažít! Na co vás mohli aspoň taktně upozornit, než jste si poprvé oblékli kuchařský rondon?
BarU Kalendů mají kořalky na míru. Proč a jak vznikly?Jak se destiluje alkohol na míru konceptu a v čem spočívá unikátnost limitované edice kořalek?
Co se děje v gastruFood trendy 2022Co se bude servírovat v roce 2022 a jaká témata pohnou gastronomií?
Co se děje v gastruPředstavujeme Lokál U Jiráta v pražské Vodičkově uliciDalší z Lokálů je na světě! Proč dostal název U Jiráta a jaký tým navazuje na hospodskou tradici ve Vodičkově ulici?
Práce v gastruTomáš Karpíšek po dvou letech covidu: Houževnatost nám pomáhá zdolávat překážkyOhlédnutí za rokem 2021 s Tomášem Karpíškem. Co se odehrálo v Ambiente a jaké vyhlídky má gastronomie v nejisté době?
Co se děje v gastru9 + 1 nejoblíbenějších článků na Jídle a radostiCo jste si letos přečetli s největší chutí?
MMReceptyRyby a mořské plodyKapr jinak: Zkuste ho připravit s ančovičkovou omáčkouZkuste letos kapra jinak! Recept a pár tipů navíc jsme se dozvěděli od Anny Vejvodové, šéfkuchařky kapří restaurace Thir.
Práce v gastruOsobnosti gastronomiePostavit se do čela vlastního podniku je velký závazekRozhovor se šéfkuchařem Honzou Všetečkou – o návratu ke kořenům, o rajské z papiňáku i o tom, jak silný závazek cítí kuchař, když poprvé otevírá svoji restauraci.