Sladké pečeníTipy od cukrářů: Jak upéct vanilkové rohlíčky?Aby se vydařila každá várka milovaného vánočního cukroví! Co se děje v gastruPodniky bez obsluhy? Gastronomie si zvyká na jiný formát servisuVývoj? Krize? Obojí! Samoobsluha se považuje za nový standard v gastronomii. Jaké plusy a výzvy přináší na plac? Sladké pečení7 tipů, jak skladovat vánoční cukroví, aby vydrželo co nejdéleV chladu, nebo při pokojové teplotě? Ve spíži, na balkoně, nebo raději v lednici? S krémem, nebo bez náplně? Sladké pečeníReceptyRecept na vánočku podle pekařů z karlínské EskyVyzkoušejte tento recept na zapletenou vánoční tradici. Sladké pečeníReceptyNěkdo to rád sladké? Připravte si karamelový větrník z MyšákaVyzkoušejte recept na oblíbený dezert z cukrárny Myšák. Sladké pečeníReceptyVětrníky, nebo věnečky? Vyzkoušejte odpalované těsto z MyšákaJak se odpaluje těsto na větrníky i věnečky pod rukama cukrářů z Myšáka? Práce v gastru„Obsluha neroznáší talíře, ale vytváří hodnoty.“Rozhovor s manažerkou Esky Monikou Hrabovskou o nováčcích na place a zneuznané profesi číšníků a servírek, ale také o samoobsluze v restauraci. MMTelecíZe života řezníkůČeské telecí zaslouží vrátit na talíř. Amaso vyzývá šéfkuchaře ke spolupráciAmaso našlo českého chovatele pro mléčné telecí. Jakou příležitost za tím vidí a proč se vyplatí podpořit tradici telecího na české gastro scéně?
Sladké pečeníTipy od cukrářů: Jak upéct vanilkové rohlíčky?Aby se vydařila každá várka milovaného vánočního cukroví!
Co se děje v gastruPodniky bez obsluhy? Gastronomie si zvyká na jiný formát servisuVývoj? Krize? Obojí! Samoobsluha se považuje za nový standard v gastronomii. Jaké plusy a výzvy přináší na plac?
Sladké pečení7 tipů, jak skladovat vánoční cukroví, aby vydrželo co nejdéleV chladu, nebo při pokojové teplotě? Ve spíži, na balkoně, nebo raději v lednici? S krémem, nebo bez náplně?
Sladké pečeníReceptyRecept na vánočku podle pekařů z karlínské EskyVyzkoušejte tento recept na zapletenou vánoční tradici.
Sladké pečeníReceptyNěkdo to rád sladké? Připravte si karamelový větrník z MyšákaVyzkoušejte recept na oblíbený dezert z cukrárny Myšák.
Sladké pečeníReceptyVětrníky, nebo věnečky? Vyzkoušejte odpalované těsto z MyšákaJak se odpaluje těsto na větrníky i věnečky pod rukama cukrářů z Myšáka?
Práce v gastru„Obsluha neroznáší talíře, ale vytváří hodnoty.“Rozhovor s manažerkou Esky Monikou Hrabovskou o nováčcích na place a zneuznané profesi číšníků a servírek, ale také o samoobsluze v restauraci.
MMTelecíZe života řezníkůČeské telecí zaslouží vrátit na talíř. Amaso vyzývá šéfkuchaře ke spolupráciAmaso našlo českého chovatele pro mléčné telecí. Jakou příležitost za tím vidí a proč se vyplatí podpořit tradici telecího na české gastro scéně?