Oběd pro dalšího rok poté
Už rok běží v Lokálech charitativní projekt Oběd pro dalšího. Jak se daří lidem, kterým pomáhá?
Jednou za čas vám pošleme výběr článků. Žádný spam – jen to nejchutnější.
Jsme lidé z Ambiente. Dělíme se s vámi o to, co víme, kde se učíme a inspirujeme – a řekneme vám, proč naše maso chutná jinak nebo za jaké dodavatele dáme ruku do ohně. Co si dáte?
Chcete se na něco zeptat? Máte nápad na článek? Ozvěte se nám!
Už rok běží v Lokálech charitativní projekt Oběd pro dalšího. Jak se daří lidem, kterým pomáhá?
Jak to chodí ve pstruhárně Josefa Bláhovce, který dodává čerstvé ryby do Brasilera ve Slovanském domě, Čestru a Pastacaffé?
„Marketing nejsou jenom loga a plakáty, ale hlavně spolupráce s lidmi,“ zdůrazňuje Anička Šprynarová, která má přesně tohle na starost v Lokálech. Jak své krédo uvádí do praxe?
Hosté Lokálu nakoupili za pouhý měsíc 281 Obědů pro dalšího. Jak si je bezdomovci pracující pro Nový Prostor, Pragulic a Jako doma užili?