Facebook

Články od autora: Klára Kvitová (18)

Pětka pro Jirku Michala

Jaká reakce hostů ho nejvíc potěší a které jídlo si dá v Ambiente vždycky s chutí? Pět otázek pro Jirku Michala, šéfřezníka Kantýny.

633

Pětka pro Dalibora Křivánka

Bez čeho se šéfkuchař Pastacaffé Vodičkova v kuchyni neobejde a jaké kanadské žertíky provádí kolegům? Pět otázek, pět odpovědí.

402

Večeře od řezníka

Žádná dobrá historka nezačíná tím, že jste si dali salát… A věřte, že na téhle večeři moc salátu nebude.

898

Kuřata + Karlín = Grils

Otevřený oheň, farmářská kuřata a lidé z Ambiente – to je nové bistro Grils. Najdete ho v pražském Karlíně, hned za rohem Lokálu Hamburk.

1436

Dost chutné dárky

Večeře od kosti, Škola čepování, domácí servis. Máme pro vás 9 tipů na vánoční dárky z Ambiente. Většinu jich pořídíte i online!

787

Naše síla je v ohni

Na co se můžete těšit v připravovaném bistru Grils? Šéfkuchařka Markéta Libánská a její kolega Jirka Horák mají spoustu žhavých nápadů.

2186