Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Lucie Kohoutová(81)

Načíst předchozí články...
Obrázek
  • Bar

Kvalitní a perlivá. Vína, se kterými můžete přivítat nový rok a probudit se svěží

aneb čím si připít pro šťastný start 2019

Obrázek
  • Práce v gastru

5 faktů o tom, jaký je život s kuchařem

Jak přežít randění s kuchařem? Zeptali jsme se jejich přítelkyň!

  • P
  • P
Obrázek
  • Pivní průvodce

Objevování pivní Ameriky. Roli hraje i počet píp v podniku – čím víc, tím líp

S Lukášem Svobodou a Adamem Matuškou o jejich pivní expedici. A o velké věci, kterou společně chystají.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Nová pražská Asie

3 + 1 restaurační novinky, které stojí za bližší prozkoumání.

Obrázek
  • Práce v gastru

Nejlepší šéfkuchařka světa Elena Arzak: Pracuji u nás hlavně ženy, ale muže bereme taky

Baskická star chef Elena Arzak o práci s otcem, tajném výletu do Prahy a ženách v gastronomii

Obrázek
  • Osobnosti gastronomie

Šéfkuchař Yoshinori Ishii: Jít cestou nejmenšího odporu? Nikdy!

S dvouhvězdičkovým šéfkuchařem Yoshinorim Ishiim o rybách, britském křenu a ručním vyrábění nádobí.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Jak furtošlapy a avokáda (ne)přemohly UHO

Kde se vzala restaurační gentrifikace a k čemu je/není dobrá?

Obrázek
  • Káva

Barista Dominik Novák: Respektuju zvyky hostů

S hlavním baristou Myšáka o černé kávě, lokálních pražírnách a respektu k přání hostů