BarKvalitní a perlivá. Vína, se kterými můžete přivítat nový rok a probudit se svěžíaneb čím si připít pro šťastný start 2019 Práce v gastru5 faktů o tom, jaký je život s kuchařemJak přežít randění s kuchařem? Zeptali jsme se jejich přítelkyň! PPPivní průvodceObjevování pivní Ameriky. Roli hraje i počet píp v podniku – čím víc, tím lípS Lukášem Svobodou a Adamem Matuškou o jejich pivní expedici. A o velké věci, kterou společně chystají. Co se děje v gastruNová pražská Asie3 + 1 restaurační novinky, které stojí za bližší prozkoumání. Práce v gastruNejlepší šéfkuchařka světa Elena Arzak: Pracuji u nás hlavně ženy, ale muže bereme takyBaskická star chef Elena Arzak o práci s otcem, tajném výletu do Prahy a ženách v gastronomii Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Yoshinori Ishii: Jít cestou nejmenšího odporu? Nikdy!S dvouhvězdičkovým šéfkuchařem Yoshinorim Ishiim o rybách, britském křenu a ručním vyrábění nádobí. Co se děje v gastruJak furtošlapy a avokáda (ne)přemohly UHOKde se vzala restaurační gentrifikace a k čemu je/není dobrá? KávaBarista Dominik Novák: Respektuju zvyky hostůS hlavním baristou Myšáka o černé kávě, lokálních pražírnách a respektu k přání hostů
BarKvalitní a perlivá. Vína, se kterými můžete přivítat nový rok a probudit se svěžíaneb čím si připít pro šťastný start 2019
Práce v gastru5 faktů o tom, jaký je život s kuchařemJak přežít randění s kuchařem? Zeptali jsme se jejich přítelkyň!
PPPivní průvodceObjevování pivní Ameriky. Roli hraje i počet píp v podniku – čím víc, tím lípS Lukášem Svobodou a Adamem Matuškou o jejich pivní expedici. A o velké věci, kterou společně chystají.
Práce v gastruNejlepší šéfkuchařka světa Elena Arzak: Pracuji u nás hlavně ženy, ale muže bereme takyBaskická star chef Elena Arzak o práci s otcem, tajném výletu do Prahy a ženách v gastronomii
Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Yoshinori Ishii: Jít cestou nejmenšího odporu? Nikdy!S dvouhvězdičkovým šéfkuchařem Yoshinorim Ishiim o rybách, britském křenu a ručním vyrábění nádobí.
Co se děje v gastruJak furtošlapy a avokáda (ne)přemohly UHOKde se vzala restaurační gentrifikace a k čemu je/není dobrá?
KávaBarista Dominik Novák: Respektuju zvyky hostůS hlavním baristou Myšáka o černé kávě, lokálních pražírnách a respektu k přání hostů