Food merch. Které podniky můžete podpořit od hlavy k patě?
I gastronomie už nabízí vlastní merch! Tady je náš výběr.
Jednou za čas vám pošleme výběr článků. Žádný spam – jen to nejchutnější.
Jsme lidé z Ambiente. Dělíme se s vámi o to, co víme, kde se učíme a inspirujeme – a řekneme vám, proč naše maso chutná jinak nebo za jaké dodavatele dáme ruku do ohně. Co si dáte?
Chcete se na něco zeptat? Máte nápad na článek? Ozvěte se nám!
I gastronomie už nabízí vlastní merch! Tady je náš výběr.
Co prozradí druhý díl historického podcastu Ambiente?
Novinky a drby z české i zahraniční gastro scény!
Čím dalším krom piva můžete obdarovat pivaře?
Díky značce Akonzerva si teď hosté Ambiente můžou ty nejlepší omáčky nebo polévky připravit a vychutnat i doma. Stačí jen otevřít, ohřát a servírovat.
A zase tu je každoroční výzva: potěšit blízké pěkným, ale zároveň praktickým dárkem. Tentokrát jsme se zaměřili na kávu a víno, protože jedno z toho má rád skoro každý – a většina z nás oboje. Něco z našeho seznamu vaši milí určitě ještě nemají!
Rozhovor s výtvarníkem Janem Činčerou, který navrhl a zhotovil nové obálky na dárkové poukázky Ambiente.
V pilotním díle pořadu vyrazily redaktorky do domu U Zelené žáby, kde se dějiny píšou víc než 500 let.
Disciplína, detaily a pozorná komunikace. Které další dovednosti by měl ovládat (nejen) michelinský personál?
Právě otevřené podniky, čerstvě vydané kuchařky a chystané pop-upy. A další novinky z gastro scény!
Vyzpovídali jsme pro vás tuhle nerozlučnou dvojku!
Na Sicílii dozrávají hrozny, které stojí za to rozlít do skleniček!
Rodina Ambiente se během léta rozrostla o tři nové podniky a došlo na jednu výraznou rekonstrukci.
Odhalujeme kapra pro další rok!
Čerstvá porce novinek z české i zahraniční gastro scény!
O mělnických vínech a slově „naturální“, o terroir a poezii v lahvi. Přinášíme rozhovor s vinařem Tomášem Trejbalem.
Gastronomie potřebuje design. Jak vznikalo originální nádobí pro pop-up De Luxe v letenském pavilonu Expo 58 – a kde se dá zakoupit?
Koncept a gastronomická hra, která nemusí být pro každého.
Vína, která se podávají v michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise, nově koupíte ve vinotéce Vin de Marie. Co dalšího nabízí nedávno otevřený koncept v Dlouhé ulici?
5 otázek pro Jakuba Pollága, autora nevšedních svítidel ve Vin de Marie.
Do Čestru jen a pouze na steak? Vyvedeme vás z omylu!
Rady a tipy, jak dobře pohostit kamarády či rodinu, a ještě si to užít!
Školní rok se blíží ke konci. Jakým jídlem ho s dětmi oslavíte?
Jak nastavit vztahy na pracovišti, aby tým držel pevně pohromadě? A co pomáhá různým generacím najít společnou řeč?
První bývá nápad na nový podnik – anebo prostor, který si o něj říká. A jak je to dál?
Sourozenci Petra a Jirka Skallovi společně vzpomínají na začátky letenského Lokálu, který otevřel přesně před deseti lety.
Tipy na sour ale, které vás (nejen) v létě zaručeně osvěží.
Nabírat cenné zkušenosti, nasát atmosféru podniku, učit se řemeslu a být součástí party. To všechno zažijí učni během praxe v restauracích. Jak to celé funguje?
Pizza Nuova byla před pár dny vyhlášena 49. nejlepší pizzerií v Evropě – tohle ocenění je pro pizzaře něco jako michelinská hvězda. Jak se to celé stalo?
V Ambiente se pracuje na otevření nového konceptu, který povede kuchař Radek Pecko. Vyzvídali jsme detaily!
Brasileiro U Zelené žáby dostalo k dvacetinám speciální dárek od stálých hostů. A je k poslechu i k vidění!
Přehled o dění v domácí i zahraniční politice asi máte, my vám k tomu nasekáme novinky z gastronomie. Vítejte u nové rubriky, kterou plánujeme vydávat každý druhý pátek.