PodnikyPitíJedinečnostiRadostHost málem štamgastem aneb Jaký vztah mají v Lokálech s “kmenovými” hostyJste introvert, bavič nebo zástupce výčepního?PodnikyTrendyRadostSekaná: Nové podniky pro milovníky kávy i vína a tip na gastro výletNovinky z gastronomie, které byste měli slyšet i ochutnat.KuchyněPozoruhodné surovinyJedinečnostiWagyu z farmy Torikai Chikusan. Česko-japonský příběh o prémiovém mase i unikátních vztazíchZ Tottori až do Prahy. Už jste ochutnali steak, nebo aspoň plátek?PodnikyKuchyněRadostPro pistácie vyrážejí z Myšáka až na Sicílii. Zamiřte pro jejich pistáciové máslo, krém nebo plněný vdolekZ Vodičkovy ulice na svahy Etny a zase zpět.LidéPodnikyKuchyně„Ke hvězdám vede především hodně štěstí,“ říká šéfkuchař Yiannis Mexis. Se svým pop-upem přijede uvařit do ŠtangluO fine diningu, cílevědomosti a budování restaurace.PPKam v PrazePraha a RadostPitíPodnikyNa sklenku i pro lahev. Kam v Praze zajít na naturální víno?Vinná procházka pražskými čtvrtěmi.PodnikyRadostPitíKdyž je v Rybné rušno aneb Pop-upy v klubu AmbienteSeznamte se a ochutnejte kousek Ambiente!PitíLidé11 věcí, které jste možná nevěděli o práci sommelieraO tom, že bílé rukavičky a nos nahoru jsou už dávno passé.
PodnikyPitíJedinečnostiRadostHost málem štamgastem aneb Jaký vztah mají v Lokálech s “kmenovými” hostyJste introvert, bavič nebo zástupce výčepního?
PodnikyTrendyRadostSekaná: Nové podniky pro milovníky kávy i vína a tip na gastro výletNovinky z gastronomie, které byste měli slyšet i ochutnat.
KuchyněPozoruhodné surovinyJedinečnostiWagyu z farmy Torikai Chikusan. Česko-japonský příběh o prémiovém mase i unikátních vztazíchZ Tottori až do Prahy. Už jste ochutnali steak, nebo aspoň plátek?
PodnikyKuchyněRadostPro pistácie vyrážejí z Myšáka až na Sicílii. Zamiřte pro jejich pistáciové máslo, krém nebo plněný vdolekZ Vodičkovy ulice na svahy Etny a zase zpět.
LidéPodnikyKuchyně„Ke hvězdám vede především hodně štěstí,“ říká šéfkuchař Yiannis Mexis. Se svým pop-upem přijede uvařit do ŠtangluO fine diningu, cílevědomosti a budování restaurace.
PPKam v PrazePraha a RadostPitíPodnikyNa sklenku i pro lahev. Kam v Praze zajít na naturální víno?Vinná procházka pražskými čtvrtěmi.
PodnikyRadostPitíKdyž je v Rybné rušno aneb Pop-upy v klubu AmbienteSeznamte se a ochutnejte kousek Ambiente!
PitíLidé11 věcí, které jste možná nevěděli o práci sommelieraO tom, že bílé rukavičky a nos nahoru jsou už dávno passé.