facebook
instagram

Co si užít za 2000 Kč v Ambiente?

Foto: Honza Zima
Oběd v michelinské restauraci, degustační výlet do Itálie nebo francouzská snídaně uprostřed Prahy. Kupte dárkovou poukázku do Ambiente za 1500 Kč a dopřejte svým blízkým radost z dobrého jídla.

Darujte zážitek v Ambiente

Pokud máte ve svém okolí nadšené jedlíky, nebo chcete, aby si vaši blízcí užili výjimečné chvíle, pozvěte je do některé z restaurací Ambiente.

Dárkovou kartu můžete nabít na jakoukoli částku nebo na hodnotu oblíbených zážitků v Ambiente – od brunche v Esce přes churrasco v Brasileiru až po degustační večeři v michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise.
Poukazy na zážitky pořídíte zde.

2x churrasco v Brasileiru

Ochutnejte atmosféru rozpáleného São Paula a temperamentní chuť Brazílie. V Brasileiru Slovanský dům vám naservírují celou přehlídku předkrmů, sushi a salátů, a především brazilské churrasco – různé druhy masa grilované na ohni, které vám passadoři odkrajují z jehel přímo na talíř. Nezapomeňte si objednat caipirinhu!

Cena: 1255 Kč za osobu, při platbě do 18:00 ve všední den 995 Kč za osobu

View post on Instagram
 

2x snídaně v Café Savoy

Francouzská snídaně v Praze? Proč ne! V Café Savoy se můžete přenést třeba do Paříže – elegantní kavárenskou atmosféru podtrhne croissant plněný míchanými vejci a lanýžem, vepřová salsiccia, hranolky, listový salát a francouzský toust s javorovým sirupem. A taky pomalé café au lait a sklenice pomerančové šťávy.

Cena: 2x 488 Kč + větrníky k odpolední kávě na doma (350 Kč) nebo pořiďte dárkovou kartu nabitou přesně na snídani v Café Savoy pro dva 

View post on Instagram
 

2x degustace v Pizze Nuova

Margherita bufala, quattro formaggi, nebo capricciosa? Anebo spíš těstoviny? Je to dilema, ale v Pizze Nuova vám usnadní rozhodování. V rámci degustace Kampánie totiž ochutnáte všechno! Po delikatesách z předkrmového baru vám na talíř naloží nejrůznější druhy neapolské pizzy i domácích těstovin.

Cena: 898 Kč na osobu

View post on Instagram
 

Tác plný masa z Kantýny

Ikonické carpaccio, k tomu tatarák, stařený hamburger se sýrem, kousek sekané a třeba malá porce šťavnatého trhaného vepřového. Poručte si ještě grilovanou zeleninu, okurkový salát a máte hody pro dva, možná i pro čtyři. Zapíjejte hladinkou a taky panákem šveruňky. Cestou domů nakoukněte do řeznického pultu, ze kterého vám řezníci rádi zabalí kousek masa domů

Cena: podle nabídky, za 2000 Kč si ve dvou uděláte opravdové hody

View post on Instagram
 

Oběd i večeře z Pastacaffé

Sestavte si vlastní tříchodové menu – na úvod třeba mozzarellu di bufala, jako hlavní chod hovězí tagliatu s rozmarýnem a sýrem stracciatella a nakonec malinové mascarpone s piškoty. Z vitríny si pak ještě vyberte něco sladkého na odpoledne. 

Cena: 2x mozzarella za 335 Kč + hovězí tagliata za 498 Kč + malinové mascarpone za 165 Kč

View post on Instagram
 

Nákup v Našem mase

Odneste si z Našeho masa všechno, co potřebujete ke slavnostnímu obědu. Začněte poctivým hovězím vývarem – a po polévce může následovat naložená vepřová kýta s bylinkami na pomalé pečení, podávaná s bramborem a zeleninovým salátem. Do tašky se vám určitě vejde i výběr sušeného masa, půl kila Pražské šunky z přeštíka a chleba z Esky – ano, ten tu taky prodávají!

Cena: 1 litr hovězího vývaru za 228 Kč + 1 kg vepřové kýty s bylinkami za 780 Kč + výběr salámů a šunky (balení stojí od 80 do 213 Kč, podle druhu a gramáže) + bochník chleba 33 z Esky za 135 Kč

View post on Instagram
 

Nákup v Esce 

Dárkovou kartu Ambiente můžou obdarování proměnit v snídani králů v pohodlí domova. K bochníku chleba 33 doporučujeme přibalit farmářské máslo ze Struh, balení vajec od Kubátů, hovězí šunku z Našeho masa, nakládanou zeleninu, balení kávy z Nordbeans, farmářské mléko a džem. Na policích letenské Esky najdete také čerstvou pastu, omáčky Amatriciana a Ragú Bolognese.

View post on Instagram
 

Dlouhá snídaně pro dva v Esce

Zajděte si do Esky na brunch pro dva a dopřejte si pomalé dopoledne u stolu, na který vám kuchaři pošlou to nejlepší z kuchyně i pekárny – loupák, vejce, zeleninu, smetánek s ovocem, ale taky proslulou fermentovanou pšenici s houbami a čerstvý chleba. Dopřejte si výběrovou kávu a při odchodu si nechte zabalit kousek radosti na doma, třeba bochník chleba, máslo z farmy Struhy a libečkovou sůl a alespoň dvě vyhlášené buchty.

View post on Instagram
 

Snídaně v Myšákovi pro dva 

Je jedno, jestli vstanete špatnou nohou, hezké ráno můžete dohnat na adrese Vodičkova 31, kde se podávají opulentní snídaně v atmosféře prvorepublikového domu. Těšit se můžete na pistáciový vdolek, vejce Benedikt, nadýchané buchtičky s vanilkovým krémem, filtrovanou kávu a jablečný mošt. Co nestihnete ochutnat na místě, si nechte z cukrářského pultu zabalit s sebou domů nebo do kanceláře. 

View post on Instagram
 

Degustace Lahváč pro dva 

Pro ty, kdo rádi testují své chuťové buňky, je na míru šitá degustace Lahváč v pivním baru Pult. Místní výčepní vám otevřou 10 pečlivě vybraných lahví z malých a velkých pivovarů a vy budete s pomocí nápovědných kartiček hádat, o jaký pivní styl či dokonce pivovar se jedná. Pro vybalancování chutí nebude chybět ani degustační sousto.

View post on Instagram
 

Jak na hladinku

Chcete vy nebo vaši blízcí začít s pivem od úplných základů? Pak se vydejte na kurz Jak na hladinku s lektorkou Institutu PIVO Luckou Janečkovou. Na kurzu se dozvíte, jak přesně má i nemá taková hladinka vypadat a jak dosáhnout krémové pěny a řízného piva. 

View post on Instagram
 

Rendez-vin ve Vin de Marie 

Pokud jste spíš ze soudku vinného, mohlo by se vám líbit na sobotních degustacích ve vinotéce Vin de Marie, která se nachází hned vedle degustační restaurace Marie B. Místní sommeliéři vybírají každou druhou sobotu v měsíci to nejoblíbenější z vinných polic a spolu s příběhy vinařů rozlévají hostům do skleniček. 

View post on Instagram
 

Degustační večeře v restauraci Štangl

Lokální suroviny z pole i z divoké přírody, ušlechtilé plísně a fermentace. Tým Martina Štangla servíruje sobotní snídaně a od úterý do soboty degustační večeře s možností vinného párování. Každý chod staví do centra pozornosti jednu zásadní sezónní ingredienci.
Rezervace večeře
ambiLogo

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.

Dále servírujeme