Jak správně upéct kotletu
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fdata.eu.cntmbr.com%2Fjidlo-a-radost%2Fjidlo-a-radost%2Fb38e0e40-276d-48f9-9a4b-725d10458e16.jpeg&w=3840&q=65)
Jak připravit kotletu, aby se vám správně propekla a zůstala šťavnatá? Michal Bureš z Kantýny vám ukáže jak na to.
Kotleta z Amasa, má tukové krytí, které zajistí, že kotleta bude šťavnatá. Maso nechte na kosti, u ní má totiž nejlepší chuť.
“Nepotřebujete žádný tuk, jen pořádně rozpálenou pánev. Tuk se vypeče z kotlety a vy v něm pak kotletu krásně doděláte,” radí Michal Bureš.
Podávejte s hořčicí a čerstvým chlebem.
Nakupte si domů!
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fdata.eu.cntmbr.com%2Fjidlo-a-radost%2Fjidlo-a-radost%2F1c379774-6fba-423b-9aee-4565b4426ce3.jpeg&w=3840&q=65)
Maso na tehle recept koupíte v Našem mase v Dlouhé ulici 39 nebo v řeznictví v Kantýně v ulici Politických vězňů 5, obojí v Praze 1. Anebo nakupujte online.
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.