PPPraha a RadostMoje místaAnna Nosková: den pro mámu plný módy, šperků a kulturyNovinářka Anna Nosková miluje vše, co dělá život krásnější. Ať už je to architektura, móda nebo západ slunce v uličkách města, které jí po všech těch letech soužití, umí stále ještě překvapit. JedinečnostiKopat za celý týmCo všechno mají na starost kreativní šéfkuchaři a jak to funguje v praxi? LidéJedinečnostiVidět a slyšet všechno, a přitom být neviditelnýRozhovor s Filipem Trčkou, ombudsmanem hostů Ambiente LidéKuchyně10 věcí, na které si dát pozor, když vaříte před kuchařemPozvali jste domů na večeři kuchaře? Gratulujeme, máte odvahu. Přesto si raději takticky pohlídejte následující věci. PodnikyTrendyBublinky na talířiŠpičkový český design, špičkoví čeští skláři a špičková česká kuchyně. V La Degustation Bohême Bourgeoise se tohle všechno potkalo na jednom talíři.Kuchyně6 osvědčených triků od profíkůZástupce šéfkuchaře La Degustation Bohême Bourgeoise Tomáš Cibulka prozrazuje, jakými fígly si v kuchyni usnadňují život.LidéZpětná vazba v kuchyni: proč a jak?Komunikace je základ úspěchu, ať děláte cokoli. Naučte se ji ovládnout i v hektickém gastro prostředí.PodnikyLidéRestaurace je taková, jaký je její šéfDánská restaurace Amass patří k nejvyhledávanějším ve Skandinávii– a přesto v ní nemá místo stres ani soutěživost. Tvrdí to Jana Bilíková, která tu byla stáži.
PPPraha a RadostMoje místaAnna Nosková: den pro mámu plný módy, šperků a kulturyNovinářka Anna Nosková miluje vše, co dělá život krásnější. Ať už je to architektura, móda nebo západ slunce v uličkách města, které jí po všech těch letech soužití, umí stále ještě překvapit.
JedinečnostiKopat za celý týmCo všechno mají na starost kreativní šéfkuchaři a jak to funguje v praxi?
LidéJedinečnostiVidět a slyšet všechno, a přitom být neviditelnýRozhovor s Filipem Trčkou, ombudsmanem hostů Ambiente
LidéKuchyně10 věcí, na které si dát pozor, když vaříte před kuchařemPozvali jste domů na večeři kuchaře? Gratulujeme, máte odvahu. Přesto si raději takticky pohlídejte následující věci.
PodnikyTrendyBublinky na talířiŠpičkový český design, špičkoví čeští skláři a špičková česká kuchyně. V La Degustation Bohême Bourgeoise se tohle všechno potkalo na jednom talíři.
Kuchyně6 osvědčených triků od profíkůZástupce šéfkuchaře La Degustation Bohême Bourgeoise Tomáš Cibulka prozrazuje, jakými fígly si v kuchyni usnadňují život.
LidéZpětná vazba v kuchyni: proč a jak?Komunikace je základ úspěchu, ať děláte cokoli. Naučte se ji ovládnout i v hektickém gastro prostředí.
PodnikyLidéRestaurace je taková, jaký je její šéfDánská restaurace Amass patří k nejvyhledávanějším ve Skandinávii– a přesto v ní nemá místo stres ani soutěživost. Tvrdí to Jana Bilíková, která tu byla stáži.