Kam v PrazeFoodie průvodce KarlínemUltimátní průvodce pražským Karlínem. NealkoBarOsobnosti gastronomieZ čaje se má zvednout oblak života, říká Martin Špimr z pražského Tea MountainPodruhé s Martinem Špimrem z karlínského Tea Mountain – tentokrát o paralelách mezi čajem a vínem, žijících plantážích a českém porcelánu. Co se děje v gastruTěším se, až do Prahy dorazí dobrá čína a mexické jídloJe jí teprve čtyřiadvacet, a už pracovala pro New York Film Academy, Vogue, Tomáše Kluse nebo pro Jamieho Olivera. Čím je designérka Eliška Podzimková dostala a co je její foodie sen? Práce v gastruJana Křivánková z Lokálu CZ: Kdo má chuť pracovat, dostane šanciRozhovor s Janou Křivánkovou, šéfkou Lokál CZ NealkoOsobnosti gastronomieBarMartin Špimr: Čaj má být váš přítel, ne protivná tchyněMartin Špimr ve svém karlínském podniku Teamountain dokazuje, že čaje nejsou ezoterika a rituální opruz, ale příjemný společník do města 21. století. O čajích toho ví fakt hodně! Osobnosti gastronomieRenesanční člověk Ondra Kopička: Tvůrce je víc než interpret S Ondrou Kopičkou o vinném fašismu a o tom, že dodržováním pravidel nikdy nic zajímavého nevzniklo. Co se děje v gastruZbavujeme hosta veškeré svobodyPaul Pairet o radikálně extravagantním přístupu, který razí ve své šanganjské restauraci Ultraviolet. A s jakým úspěchem! Co se děje v gastruPodnik, kde by měly vznikat originální myšlenky„Důležitější než to, jaké máme židle,“ je, kdo na nich sedí, říká Bogdan Trojak o Café Neustadt.
NealkoBarOsobnosti gastronomieZ čaje se má zvednout oblak života, říká Martin Špimr z pražského Tea MountainPodruhé s Martinem Špimrem z karlínského Tea Mountain – tentokrát o paralelách mezi čajem a vínem, žijících plantážích a českém porcelánu.
Co se děje v gastruTěším se, až do Prahy dorazí dobrá čína a mexické jídloJe jí teprve čtyřiadvacet, a už pracovala pro New York Film Academy, Vogue, Tomáše Kluse nebo pro Jamieho Olivera. Čím je designérka Eliška Podzimková dostala a co je její foodie sen?
Práce v gastruJana Křivánková z Lokálu CZ: Kdo má chuť pracovat, dostane šanciRozhovor s Janou Křivánkovou, šéfkou Lokál CZ
NealkoOsobnosti gastronomieBarMartin Špimr: Čaj má být váš přítel, ne protivná tchyněMartin Špimr ve svém karlínském podniku Teamountain dokazuje, že čaje nejsou ezoterika a rituální opruz, ale příjemný společník do města 21. století. O čajích toho ví fakt hodně!
Osobnosti gastronomieRenesanční člověk Ondra Kopička: Tvůrce je víc než interpret S Ondrou Kopičkou o vinném fašismu a o tom, že dodržováním pravidel nikdy nic zajímavého nevzniklo.
Co se děje v gastruZbavujeme hosta veškeré svobodyPaul Pairet o radikálně extravagantním přístupu, který razí ve své šanganjské restauraci Ultraviolet. A s jakým úspěchem!
Co se děje v gastruPodnik, kde by měly vznikat originální myšlenky„Důležitější než to, jaké máme židle,“ je, kdo na nich sedí, říká Bogdan Trojak o Café Neustadt.