Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Jan Červenka(28)

Načíst předchozí články...
Obrázek
  • Kam v Praze

Když v noci dostanete hlad. 5 tipů, na hladová okna

Co dělat, když vás v noci přepadne mlsná?

Obrázek
  • Suroviny

Jahodový speciál z Kunratic. Kdy se sklízí a která odrůda se hodí na džem?

Která odrůda jahod je nejchutnější? A jak s nimi zacházet? Vydali jsme se za farmáři na pole do Kunratic.

Obrázek
  • Kam v Praze

Projíst se Vězeňskou ulicí & okolím

Patnáct míst, kam rádi chodíme. Pozor, návykové!

  • M
  • M
Obrázek
  • Hovězí z čestru
  • Vaření s masem

Šikovný řezník a znalý kuchař. Co je klíčové pro kvalitu hovězího masa?

Než přijde maso na gril...

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Mladí a neklidní

Parta kamarádů–kuchařů Yes a nemel vybrala svá nejoblíbenější dětská jídla a uvařila je v rámci události Chuť dětství stovce hostům.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Nejlepší restaurací světa je Osteria Francescana

Oscary v gastronomii jsou rozdány. Seznamte se s padesátkou nejlepších restaurací světa podle žebříčku San Pellegrino.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Nejvěrnější štamgast Lokálu U Zavadilů? Paní Zavadilová!

Majitelka Lokálu U Zavadilů bydlí přímo nad výčepem. „Taky je to náš rodinný podnik,“ říká paní Zavadilová hrdě.

Obrázek
  • Kam v Praze

Kam v Praze na tu nejlepší zmrzlinu?

A je to tady – čas na zmrzlinu! Vybrali jsme pět míst v Praze, kde jsme si obzvlášť pochutnali.