Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Jan Červenka(28)

Načíst předchozí články...
  • P
  • P
Obrázek
  • Pivní průvodce

Na pivo do řeznictví, to my rádi. Ale první ho musíme pečlivě vybrat!

Jak se vybíralo pivo do Našeho masa – a jak chutná vítěz?

Obrázek
  • Recepty

Vajíčková pomazánka podle Martina Štangla

Co s vajíčky po Velikonocích? Pomazánku!

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Vyfocené jídlo chutná víc! Proč?

<strong>Zkoumali to vědci ze dvou univerzit. K čemu došli?

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Praha má třetí michelinskou hvězdu

<strong>Gratulujeme Radku Kašpárkovi k hvězdě Michelin!

Obrázek
  • Osobnosti gastronomie

Kde sbírat jedlé květy v blízkosti Prahy? Radí ekoložka Jana Vlková

<strong>Říká si kytkožrout. Jana Vlková sbírá jedlé květy a vaří z nich. A nejen pro sebe!

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Lokál má štamgasta „z ulice“

S Karimem jsme se seznámili díky našemu projektu Oběd pro dalšího. Na oplátku nás provedl pražským podsvětím…

Obrázek
  • Pro inspiraci

5 dokumentů o jídle, které můžete zdarma vidět na Netflixu

Netflix nabízí první měsíc zdarma. Vybrali jsme pro vás 5 dokumentů o jídle, které můžete vidět hned teď.

Obrázek
  • Práce v gastru

Gert de Mangeleer z restaurace Hertog Jan: Jak se stal michelinský kuchař zahradníkem?

Co všechno pěstují v restauraci Hertog Jan? A co inspiruje šéfkuchaře Gerta de Mangeleera? Přečtete si exkluzivní rozhovor s držitelem tří hvězd Michelin.