PPPivní průvodceNa pivo do řeznictví, to my rádi. Ale první ho musíme pečlivě vybrat!Jak se vybíralo pivo do Našeho masa – a jak chutná vítěz? ReceptyVajíčková pomazánka podle Martina ŠtanglaCo s vajíčky po Velikonocích? Pomazánku! Co se děje v gastruVyfocené jídlo chutná víc! Proč?<strong>Zkoumali to vědci ze dvou univerzit. K čemu došli? Co se děje v gastruPraha má třetí michelinskou hvězdu<strong>Gratulujeme Radku Kašpárkovi k hvězdě Michelin! Osobnosti gastronomieKde sbírat jedlé květy v blízkosti Prahy? Radí ekoložka Jana Vlková<strong>Říká si kytkožrout. Jana Vlková sbírá jedlé květy a vaří z nich. A nejen pro sebe! Co se děje v gastruLokál má štamgasta „z ulice“S Karimem jsme se seznámili díky našemu projektu Oběd pro dalšího. Na oplátku nás provedl pražským podsvětím… Pro inspiraci5 dokumentů o jídle, které můžete zdarma vidět na NetflixuNetflix nabízí první měsíc zdarma. Vybrali jsme pro vás 5 dokumentů o jídle, které můžete vidět hned teď. Práce v gastruGert de Mangeleer z restaurace Hertog Jan: Jak se stal michelinský kuchař zahradníkem?Co všechno pěstují v restauraci Hertog Jan? A co inspiruje šéfkuchaře Gerta de Mangeleera? Přečtete si exkluzivní rozhovor s držitelem tří hvězd Michelin.
PPPivní průvodceNa pivo do řeznictví, to my rádi. Ale první ho musíme pečlivě vybrat!Jak se vybíralo pivo do Našeho masa – a jak chutná vítěz?
Co se děje v gastruVyfocené jídlo chutná víc! Proč?<strong>Zkoumali to vědci ze dvou univerzit. K čemu došli?
Co se děje v gastruPraha má třetí michelinskou hvězdu<strong>Gratulujeme Radku Kašpárkovi k hvězdě Michelin!
Osobnosti gastronomieKde sbírat jedlé květy v blízkosti Prahy? Radí ekoložka Jana Vlková<strong>Říká si kytkožrout. Jana Vlková sbírá jedlé květy a vaří z nich. A nejen pro sebe!
Co se děje v gastruLokál má štamgasta „z ulice“S Karimem jsme se seznámili díky našemu projektu Oběd pro dalšího. Na oplátku nás provedl pražským podsvětím…
Pro inspiraci5 dokumentů o jídle, které můžete zdarma vidět na NetflixuNetflix nabízí první měsíc zdarma. Vybrali jsme pro vás 5 dokumentů o jídle, které můžete vidět hned teď.
Práce v gastruGert de Mangeleer z restaurace Hertog Jan: Jak se stal michelinský kuchař zahradníkem?Co všechno pěstují v restauraci Hertog Jan? A co inspiruje šéfkuchaře Gerta de Mangeleera? Přečtete si exkluzivní rozhovor s držitelem tří hvězd Michelin.