Co se děje v gastruNejlepší kuchyň je žádná kuchyňV jámě, na kříži, v kleci, v popelu... I takhle může vypadat vaření! Kuchaři z Ambiente vyzkoušeli vaření venku na ohni během chefsmeetingu. Pro inspiraciProč je důležité, jak jídlo vypadá na talíři?Kreativní šéfkuchařka Jana Bilíková radí, jak správně naaranžovat jídlo na talíř - aby hostům chutnalo a ještě se s ním pochlubili na Instagramu. Dochucování4 cesty k umamiŘíká se jí pátá chuť a umí báječnou věc: zdůraznit chuť pokrmu, aniž k tomu potřebujete arzenál dochucovadel. Jak ji v kuchyni získat? Co se děje v gastruHermiona & Harry naší gastroscényKaždý z nich je jiný, ale to nejdůležitější mají společné. A proto spolu dokážou úžasné věci! O kom je řeč? Teorie, tipy a trikyZáhadná chuť umami. Co byste o ní měli vědět?Kolik je chutí? Čtyři? Vědci objevili a pojmenovali už sedmou! Pojďme se pořádně seznámit alespoň s velmi důležitou pátou: umami. Práce v gastru5 způsobů, jak světové restaurace tvoří menuZa pochodu, v testovací kuchyni nebo během kreativní pauzy. Jak se můžete inspirovat vy? Co se děje v gastruZe zahrady na talířKde je budoucnost gastronomie? Blízko, co nejblíž! Stále víc restaurací totiž sází na hyperlokálnost. Co přesně se tím myslí – a jak na to šli v australské Brae, kde byla Jana Bilíková teď v zimě na stáži? Práce v gastru12 vlastností dokonalého šéfkuchaře? Učte se od mistrů!Jana Bilíková se inspirovala u nejlepších šéfkuchařů na světě a vybrala klíčové vlastnosti, které z vás v kuchyni udělají mistra.
Co se děje v gastruNejlepší kuchyň je žádná kuchyňV jámě, na kříži, v kleci, v popelu... I takhle může vypadat vaření! Kuchaři z Ambiente vyzkoušeli vaření venku na ohni během chefsmeetingu.
Pro inspiraciProč je důležité, jak jídlo vypadá na talíři?Kreativní šéfkuchařka Jana Bilíková radí, jak správně naaranžovat jídlo na talíř - aby hostům chutnalo a ještě se s ním pochlubili na Instagramu.
Dochucování4 cesty k umamiŘíká se jí pátá chuť a umí báječnou věc: zdůraznit chuť pokrmu, aniž k tomu potřebujete arzenál dochucovadel. Jak ji v kuchyni získat?
Co se děje v gastruHermiona & Harry naší gastroscényKaždý z nich je jiný, ale to nejdůležitější mají společné. A proto spolu dokážou úžasné věci! O kom je řeč?
Teorie, tipy a trikyZáhadná chuť umami. Co byste o ní měli vědět?Kolik je chutí? Čtyři? Vědci objevili a pojmenovali už sedmou! Pojďme se pořádně seznámit alespoň s velmi důležitou pátou: umami.
Práce v gastru5 způsobů, jak světové restaurace tvoří menuZa pochodu, v testovací kuchyni nebo během kreativní pauzy. Jak se můžete inspirovat vy?
Co se děje v gastruZe zahrady na talířKde je budoucnost gastronomie? Blízko, co nejblíž! Stále víc restaurací totiž sází na hyperlokálnost. Co přesně se tím myslí – a jak na to šli v australské Brae, kde byla Jana Bilíková teď v zimě na stáži?
Práce v gastru12 vlastností dokonalého šéfkuchaře? Učte se od mistrů!Jana Bilíková se inspirovala u nejlepších šéfkuchařů na světě a vybrala klíčové vlastnosti, které z vás v kuchyni udělají mistra.