MMVnitřnostiRecepty s masemJátrové knedlíčky z Café Savoy: Pár ingrediencí, a oblíbená příloha do polévky je na světě!Recept jsme získali přímo od šéfkuchaře Martina Čáslavky! SurovinyReceptyNudle, kapání, strouhání, knedlíčky: Co přidat do polévky, aby byla sytějšíMáte doma mouku, vodu, sůl a vejce? Tak máte vyhráno! Se základními ingrediencemi vykouzlíte rovnou několik variant vložky do polévky, která ji promění v syté jídlo. MMUzeninyRecepty s masemBramborové knedlíky s uzeným masem a kyselým zelím: uvařte si je podle osvědčeného receptu z LokáluExistuje české comfort food? My říkáme ano! Zákulisí11 zajímavostí, které možná míjíte v podnicích AmbienteDetaily, kolem kterých chodíte, ale nejspíš jste si jich nevšimli. Na co příště zaostřit? MMUzeninyZe života řezníkůOdkud se vzal talián? Má kořeny v Rybné ulici!Legendární talián, na kterém si pochutnávala i masožravá Adéla z filmu Adéla ještě nevečeřela! MMVepřové z přeštíkaVaření s masemJak si doma udělat škvarky: Je to jednoduché a levnéNesmějí chybět na žádné zabijačce, ale můžete si je vyškvařit i doma! MMSurovinyRecepty s masem5 nejprodávanějších jídel z Lokálu: Srdcovky, na které hosté nedají dopustitKlasiky, které do české kuchyně patří odjakživa, i novoty, které známe teprve pár desetiletí! MMHovězí z čestruRecepty s masemSilvestrovské pohoštění: pusťte se do tataráku, carpaccia nebo rostbífu Masové tutovky i experimenty!
MMVnitřnostiRecepty s masemJátrové knedlíčky z Café Savoy: Pár ingrediencí, a oblíbená příloha do polévky je na světě!Recept jsme získali přímo od šéfkuchaře Martina Čáslavky!
SurovinyReceptyNudle, kapání, strouhání, knedlíčky: Co přidat do polévky, aby byla sytějšíMáte doma mouku, vodu, sůl a vejce? Tak máte vyhráno! Se základními ingrediencemi vykouzlíte rovnou několik variant vložky do polévky, která ji promění v syté jídlo.
MMUzeninyRecepty s masemBramborové knedlíky s uzeným masem a kyselým zelím: uvařte si je podle osvědčeného receptu z LokáluExistuje české comfort food? My říkáme ano!
Zákulisí11 zajímavostí, které možná míjíte v podnicích AmbienteDetaily, kolem kterých chodíte, ale nejspíš jste si jich nevšimli. Na co příště zaostřit?
MMUzeninyZe života řezníkůOdkud se vzal talián? Má kořeny v Rybné ulici!Legendární talián, na kterém si pochutnávala i masožravá Adéla z filmu Adéla ještě nevečeřela!
MMVepřové z přeštíkaVaření s masemJak si doma udělat škvarky: Je to jednoduché a levnéNesmějí chybět na žádné zabijačce, ale můžete si je vyškvařit i doma!
MMSurovinyRecepty s masem5 nejprodávanějších jídel z Lokálu: Srdcovky, na které hosté nedají dopustitKlasiky, které do české kuchyně patří odjakživa, i novoty, které známe teprve pár desetiletí!
MMHovězí z čestruRecepty s masemSilvestrovské pohoštění: pusťte se do tataráku, carpaccia nebo rostbífu Masové tutovky i experimenty!