Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Klára Kvitová(253)

Načíst předchozí články...
  • M
  • M
Obrázek
  • Wagyu
  • Grilování

Jak grilovat japonské wagyu? Na vysoké steaky zapomeňte

Stačí mu chvilka a rozplyne se na jazyku!

  • M
  • M
Obrázek
  • Recepty s masem

Sekaná z Lokálu: rodinný oběd i svačina na výlet

Jak namíchat maso, aby byla sekaná měkká a šťavnatá?

  • M
  • M
Obrázek
  • Telecí
  • Recepty s masem

Telecí saltimbocca: klasický recept z Pasty Frescy

Italská klasika s omáčkou z vína Marsala!

Obrázek
  • Recepty

Poklad české kuchyně: rajská omáčka

Zahrajte si s námi. Kdo uvaří lepší rajskou?

  • M
  • M
Obrázek
  • Recepty s masem
  • Vaření s masem

Tajná přísada do vývaru: Čím zpestřit jeho chuť?

Čas polévek je dlouhý – a kdo bych chtěl až do jara jíst pořád stejný vývar? Dobrý vývar snese víc než jen kořenovou zeleninu, tak se toho nebojte!

  • M
  • M
Obrázek
  • Vepřové z přeštíka
  • Recepty s masem

Jak vařit s přeštíkem: recepty na pečení, grilování i smažení

Pochutnejte si na šťavnatém vepřovém pokaždé jinak!

Obrázek
  • Práce v gastru

Je to dřina, ale stojí to za to: Jeden den cukrářky z Myšáka

Sladký report ze života cukrářů! Jak probíhá každodenní rutina v cukrárně Myšák?

Obrázek
  • Teorie, tipy a triky

Co mít v lednici, abyste si v momentě uvařili skvělé jídlo?

Tyhle suroviny mějte doma pořád a už vás nebude trápit, že jste zapomněli nakoupit na večeři!